Hallo, ik ben Tine,  welkom op mijn vrolijke mamablog! Hier kan je alles lezen over de avonturen van de Vanillemeisjes. Ik blog over leuke ideetjes en mooie dingen die mijn pad kruisen.

In augustus 2014 startte ik met Vanillemeisjes. Tijdens de lange autoritten op vakantie, luisterden we heel veel naar de zomer-cd van Kapitein Winokio waar ik  inspiratie vond voor de naam van mijn blog. Tom ontwierp voor mij een logo, maakte een mooie website en ik was vertrokken!

Samen met Tom heb ik drie kinderen: Lola (2011), Susan (2013) en Pim (2017). We wonen met ons gezin aan de rand van Sint-Niklaas. In het dagelijkse leven ben ik juf van het tweede leerjaar maar ik vind het super om daarnaast ook deze blog te hebben. Het is niet alleen mijn creatieve uitlaatklep, maar ook een archief vol beelden van ons gezin.

Je vindt me op:

Sinds enkele maanden hebben Tom en ik er ook een vierde kindje bij: Lijstjestijd.be
Dit is een online platform waar je stijlvolle verlanglijstjes kan maken voor een geboorte, verjaardag, Sint, Kerst of gewoon voor de fun! Je kan je lijstje vullen met mooie producten van verschillende webshops.

Veel leesplezier!
Reageer gerust op één van mijn berichten, alle reacties en tips zijn welkom!

Tine