Cadeautjes krijgen én geven, dat is een feest!
De voorpret begint al bij het vinden van het juiste cadeau en het zorgvuldig inpakken in het mooiste inpakpapier. Alleen jammer dat dat inpakpapier na het uitpakken meteen in de papiermand verdwijnt…

Maar daar hebben we bij Lijstjestijd iets op gevonden: Manusje! Dat is een reeks van drie unieke inpakpapieren met een verrassing op de achterkant, zoals een leuk spelletje of een kleine DIY. Hierdoor hoef je dat inpakpapier niet weg te gooien, maar zorgt het juist voor extra plezier aan de feesttafel!

We kozen voor het ontwerp drie van onze favoriete illustratoren: Emma Thyssen, Caroline Ellerbeck en Jacques & Lise. Zij kregen een thema waar ze mee aan de slag konden: vliegen, boeven en planten. De achterkant van elk inpakpapier heeft een leuk extraatje in hetzelfde thema.

Manusje wordt verkocht in een koker, elke koker bevat 2 vellen van elk ontwerp, in totaal zijn dat 6 vellen van 70cm x 100cm.
Je kan het inpakpapier kopen op Lijstjestijd.shop

Over Lijstjestijd

Lijstjestijd.be is een online platform én app waar je verlanglijstjes kan maken met cadeautjes van verschillende webshops die je heel eenvoudig kan delen met vrienden en familie.
Tijdens de feestdagen kan je via Lijstjestijd ook “lijstjestrekken”, oftewel online naampjes trekken met vrienden en familie om voor elkaar een cadeautje te kopen. Aan elke naam hangt dan ook een verlanglijstje waardoor je sowieso zal scoren met jouw cadeau!
Bonus: ook tijdens corona komt deze tool van pas, want dankzij Lijstjestijd kan je ook van op afstand iemand verrassen met het juiste cadeau!