Ups and downs

Een zwangerschap, het doet wat met een mens. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. En de éne dag gaat dat beter dan de andere… Er zijn momenten dat ik heel fier ben op mijn buikje, maar er zijn ook momenten dat ik mezelf een echte walvis voel…
Gelukkig konden we deze week genieten van een heerlijk lentezonnetje en dat heeft dan weer een positief effect op mijn gemoed, laat de lente dus maar beginnen!

Zieke Lola

Vorige week was Lola twee dagen ziek. Koorts en buikpijn zorgden ervoor dat ze niet naar school kon. Maar omdat ik thuis ben, is opvang geen probleem en genoten we samen van twee dagen qualitytime. Twee dagen was wel genoeg, daarna begon het bij Lola terug te kriebelen om naar haar juf en vriendjes te gaan 😉

Ontspullen week #2

Deze week nam ik de kinderboeken onder handen. Ze liggen hier overal in huis verspreid. Ik verzamelde ze allemaal en nam afscheid van deze zeven. Een echt afscheid is het niet want ik schenk ze aan onze school, daar zullen ze zeker nog van pas komen!

Babyboombeurs

Vrijdag was ik door Nathalie uitgenodigd op de Babyboombeurs. Samen met enkele andere bloggers zouden we een toer maken langs allerlei mooie standen. Ik twijfelde of dat wel zou lukken in mijn toestand… Ver kan ik niet meer stappen en lang rechtstaan gaat ook niet meer… Maar het programma zag er zo leuk uit, dat ik het toch probeerde. Gelukkig hadden ze voor mij op de meeste standen wel een stoeltje klaarstaan en kon ik het zo toch even volhouden. Het einde van de toer heb ik niet gehaald, maar ik vond wel een fijne dag! Een uitgebreider verslag lees je deze week 😉

Pyjamadag x 2

Vrijdag deed ook onze school mee aan de pyjamadag voor Bednet. Lola vond het geweldig om voor één keer in pyjama naar school te gaan. Ze werd dan ook verwend met een ontbijt, ze mocht tanden poetsen in de klas én er was een pyjamafuif! En zaterdag? Deed ze er nog een extra pyjamadagje bij 🙂

Op bezoek bij Theo

Zaterdag ging ik op bezoek bij Theo om inspiratie op te doen voor onze babykamer. Hij heeft een mooi kamertje vol kringloopgeluk en zelfgemaakte spullen. Meer info en foto’s vind je hier.

Carnaval

Deze week stond ook in het teken van Carnaval. Donderdag mochten onze meisjes meelopen in de carnavalstoet op school en zondag was het Carnaval in Temse. Lola ging met de chiro kijken en Susan zat hoog en droog bij papa in de nek. En ik? Ik keek van op een stoeltje 😉

Vernieuwde website

Na meer dan twee jaar kon mijn website wel eens een update gebruiken. Gelukkig hoef ik hiervoor niet ver te lopen. Een webdesigner in huis, daar droomt elke blogger van 😉
Tom friste mijn website mooi op en maakte alles een beetje strakker en stijlvoller. Ik ben heel tevreden! Wat vinden jullie ervan?