Poep en plas humor

Dat onze kinderen humor hebben, daar ben ik blij om. Voorlopig is het nog poep en plas humor, maar dat doet er niet toe 😉 Dit boek is dan ook één van hun favorieten! Het gaat over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft om daarna eens lekker wraak te nemen, hilarisch!

In de Flair

Deze week stond ik samen met de kookouders van de chiro in de Flair naar aanleiding van de week van de vrijwilliger. Het volledige artikel kan je hier lezen.

Ontspullen week #1

Deze maand staat in het teken van ontspullen. Ik probeer elke dag één ding weg te gooien (lees: opzij zetten). Deze week ging ik aan de slag in de babykamer. Deze kamer was vroeger van Lola en dient nu nog even als speelkamer. Maar omdat daar binnenkort onze nieuwe baby moet slapen, wou ik deze kamer als eerste opruimen! Ik verzamelde er deze 7 spullen die we niet meer nodig hebben. Mocht er iets tussen zitten dat jij kan gebruiken, laat het me dan zeker weten!

Zweedse kaneelbroodjes

Een eenvoudig en lekker receptje, deze kaneelbroodjes. De kinderen vonden het niet alleen leuk om te maken, maar ook om te proeven 😉

Veters knopen

Het wordt voor mij steeds moeilijker met die dikke buik, veters knopen. En omdat Lola er wel de leeftijd voor heeft, vond ik het een goede timing om het haar te leren. Na wat frustraties en veel oefenen, begint het al aardig te lukken! Dat verdient een beloning: haar eerste schoenen mét veters!

Workshop Bullet Journal + Talking Stick

Een tijdje geleden kon je op mijn blog een dubbele workshop winnen. De mama’s startten hun eigen ‘Bullet Journal’ en de kindjes maakten een ‘Talking Stick’. Voor het volledige verslag moet je nog even geduld hebben, maar ik kan wel al verklappen dat het zeker de moeite was!
Met dank aan Quillet en De Groene Duizendpoot!

Lentekriebels mét muts

Zondag genoten we van het eerste lentezonnetje. Lola mocht gaan ravotten op de chiro en Susan oefende wat op haar fiets… met muts! Ze verstopt er haar haren onder, zo lijkt ze meer op een jongen vindt ze zelf …zucht… Het is een fase zeker?