Valentijn

Deze week was het valentijn. Normaal ben ik daar niet zo mee bezig, maar dit jaar genoot ik wel van dat zeemzoete gedoe overal. Misschien heeft dat iets met de hormonen te maken? 😉 Ik schreef voor de gelegenheid deze boodschap op ons krijtbord in de keuken. En zo is de schooljuffrouw in mij nooit ver weg… 🙂

  

Love is in the air

Lola kreeg dit jaar haar eerste bloem voor valentijn van Vince, een jongen die tot voor kort in haar klas zat. Vorig weekend kwam hij nog eens spelen en zoals je ziet, was de liefde nog steeds groot! Ook bij Susan hing er liefde in de lucht deze week. Want geef toe… wat is er romantischer dan samen knutselen… 😉

Boompjes kleuren

Deze maand probeer ik de smartphone meer aan de kant te laten door bomen te planten. Ondertussen zit ik over de helft en het gaat goed! Ben je nieuwsgierig of wil je dit ook eens proberen? Kijk dan snel hier!

Zwemles

Elke woensdag trekken wij naar het zwembad van Beveren voor de zwemles. Omdat de twee zusjes niet gelijktijdig zwemmen, is het voor mama altijd een beetje wachten. Maar met een zotte kleuter als Susan gaat de tijd snel voorbij 😉

  

Mocktailparty

Donderdagavond kreeg ik zeven zwangere vrouwen over de vloer. Ze kregen allemaal een mocktail en mochten testpubliek spelen voor een geheim projectje van Tom en mij. Hier vind je het recept van deze overheerlijke mocktail!

Lentekriebels

Zaterdag was de zon van de partij en dat bezorgde ons de eerste lentekriebels. Tom gaf samen met de meisjes de auto een beurt en ik genoot vanuit mijn ligzetel van dit tafereel én de zon!

Koffieklets

Omdat Tom elke zondagochtend voetbalt, nodig ik dan graag vriendinnen uit voor een koffieklets. Zo hebben de kinderen speelkameraadjes en heb ik ook wat gezelschap. Dankzij Theo en Mon (en hun mama’s!) vloog ook deze zondagochtend weer voorbij!