Streepjes en veters knopen

Veters knopen wordt steeds moeilijker, dus doe ik het noodgedwongen op deze manier. Misschien moet ik het Lola leren, zodat zij binnen enkele weken mijn veters kan knopen 😉
En dat moeder een zwak heeft voor streepjes, dat is wel duidelijk zeker?

Gezelschapsspelletjes

Eén van de dingen die ik gelukkig wel nog met mijn kinderen kan: gezelschapsspelletjes spelen! We doen het dan ook heel veel deze dagen en het lukt steeds beter! Pas op… te lang moet het ook niet duren, want dan komt er gegarandeerd ruzie van.

   

Goal #2: Focus!

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging! In februari plant ik bomen om minder op mijn smartphone te zitten. Meer weten? Kijk dan hier en doe nog snel mee!

TGIF

Het einde van de week eiste zijn tol. Lola genoot vrijdag zichtbaar van haar ijsje met een blik op oneindig. We maakten zelf calippo’s en dat viel in de smaak!

Op bezoek bij Lex

Deze week deed ik babykamerinspiratie op bij Lex. Zijn babykamer is tot in de puntjes afgewerkt en gedecoreerd. Meer foto’s vind je hier.

Zo groot als…

Deze week is onze baby zo groot als… een meloen! Susan is zot van meloen, dus die werd na deze foto al snel opgepeuzeld door dit kleine monstertje!

   

Playground

Ik ben geen fan van binnenspeeltuinen, maar Playground in Antwerpen wou ik toch graag eens bezoeken. Ik had er al zoveel goeds over gehoord en hij zou anders zijn dan de anderen. Zondagochtend gingen we eens piepen en deze pop-up speeltuin is inderdaad anders dan de anderen. Originele speelhoekjes, veel ruimte, hippe sapjes en een leuke sfeer. Lola mocht daarna nog gaan ravotten op de chiro, dus die heeft vannacht goed geslapen!