Mijlpaal

Ik voelde de schopjes van de baby al langer in mijn buik, maar deze week voelde ook Tom voor het eerst iets! Dat was zeker en vast een bijzonder moment. Binnenkort zullen die stampjes steeds duidelijker voelbaar zijn en kunnen ook de meisjes écht contact maken met hun zusje/broertje!

  

Zwemmen

Deze week ging iedereen flink zwemmen. Mama trok baantjes om in beweging te blijven en de kinderen gingen naar de zwemles. Alleen Lola had er niet zoveel zin in… Normaal is zij een echte waterrat, maar die dag ging er iets fout… Na een moeilijke start deed ze toch nog goed haar best en zo kwamen de meisjes allebei thuis met hun eerste zwemdiploma!

Kiekeboe!

Susan houdt wel van verstoppertje spelen en als je goed kijkt, zie je dat het Sinterklaas is! (want die is hier bij ons nog lang niet naar Spanje… 😉 )

Zonnige winterdagen

In de winter zwanger zijn, houdt wel wat risico’s in (lees: uitschuifgevaar). Maar deze week was de zon heel vaak van de partij en dat maakt die winter toch wat draaglijker!

Familiefeest

Zondag stond er nog een nieuwjaarsfeest met de familie op het programma (en het is nog niet het laatste!). Susan amuseerde zich met haar neefje Jens. Hij is een pak ouder, maar ze kunnen het goed met elkaar vinden, zeker als er deugnieterij aan te pas komt 😉

Wenslijstje bij Bol.com

Deze maand probeer ik niks nieuws te kopen omdat ik wil leren consuminderen. Maar wenslijstjes maken doe ik des te meer! Ik maakte voor Bol.com een wenslijst voor onze babyuitzet. Want ook al is het ons derde kindje, er staat nog heel wat op mijn verlanglijstje!