Kusjes

Dat onze meisjes nu al dol zijn op hun nieuwe kleine broertje of zusje is wel duidelijk. Meermaals per dag wordt er over mijn buik gewreven of krijgt de buik kusjes!

Zwemmen

Mijn eerste aankoop was deze week een feit, maar wel eentje op doktersadvies. Ik kocht een zwangerschapsbadpak om twee maal per week te gaan zwemmen. In het water voel ik geen pijn, en zo blijf ik toch nog in beweging.
In de zwangerschapswinkel moest ik wel even mijn oogkleppen opzetten om niet in de verleiding te komen om andere koopjes te spotten. Maar het is gelukt, ik ging met slechts één ding naar huis! Dus tot hier toe gaat het goed met mijn voornemen om te consuminderen!

Smeerfeesten

Mijn buik wordt met de dag dikker, dus is het belangrijk dat ik hem goed insmeer tegen de striemen. Ik vroeg aan de gynaecoloog welke crème/olie ik nu best smeer, want er is een groot aanbod met een aanzienlijk verschil in prijs. Bij mijn vorige zwangerschappen smeerde ik een crème van Louis Widmer, die niet goedkoop is. Omdat er best wat gesmeerd moet worden tijdens een zwangerschap schreef de gynaecoloog een recept voor een gelijkaardige crème van de apotheek. Zo spaar ik weer wat geld uit om aan andere dingen uit te geven

Puzzelpret

Lola is al langer zot van puzzelen. Ze maakt er meerdere per dag en wil steeds moeilijkere puzzels. Maar ondertussen heeft ook Susan de microbe te pakken. Ze toonde er lang geen interesse voor, maar nu kan ze zich er ook goed mee amuseren. Terwijl ik in de zetel lig te rusten, komt ze dan naast me een puzzel maken.

Gezelligheid in bed

’s Avonds voor het slapengaan, kruipen de meisjes graag samen in één bed om te luisteren naar het verhaal. En zoals je ziet, is dat altijd een plezierige afsluiter van de dag!

Turnoefeningen

Van de kinesist moet ik elke dag oefeningen doen voor mijn bekken en dan haal ik mijn matje boven. Lola vindt dat altijd weer fantastisch. Ze telt luidop of ik elke oefening wel 10 keer doe en daarna is zij aan de beurt om te turnen op de mat.

Tijger Susan

Het is hier jammer genoeg niet altijd rozengeur en maneschijn. Vooral Susan heeft wel eens een moeilijk momentje… Ze weent de laatste tijd vaak zonder enige aanleiding of voor de stomste dingen. En dat is best wel frustrerend en vermoeiend.
Het is (weer) een fase… zeggen we dan zeker?