2016

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Een jaar vol grote en kleine gelukjes die ik dankzij Instagram en mijn Plaatpraatjes mooi heb opgeslagen. Het is altijd leuk om erdoor te scrollen, door die foto’s. En als ik vijf beelden moet kiezen van dit jaar, dan zijn het deze:

#1 Ik ben zwanger!

Met stip op één: mijn derde zwangerschap! We hebben er zolang naar uitgekeken en zijn dan ook reuzeblij. Ik geniet elke dag van dat wondertje in mijn buik. Mijn lichaam heeft me al vrij snel verplicht om rust te nemen en dat ga ik ook proberen respecteren. Het zal dus nog een lange zwangerschap worden, met veel tijd om te genieten! De grote zussen en hun papa leggen mij en de baby alvast goed in de watten dus ik kom niets te kort 😉

#2 Griekenland

De eerste reis met ons gezin staat zeker en vast ook in mijn geheugen gegrift. Met z’n allen op het vliegtuig, zwemmen in de zee en genieten van de Griekse gastvrijheid. Een heel bijzondere vakantie die we nog lang zullen koesteren.

#3 Lola op de fiets

Lola leerde op de eerste dag van 2016 fietsen. Een koude maar zonnige winterdag lokte ons naar buiten en zo kon Lola haar eerste meters alleen op de fiets afleggen. Ondertussen heeft ze het fietsen al aardig onder de knie en doet ze niets liever meer!

#4 Susan naar school

Ook voor Susan was het een bijzonder jaar. Zij mocht in april voor het eerst naar school. Dat ze er klaar voor was, wisten we wel. Maar het was toch even bang afwachten of onze kleine rebel zich een beetje zou gedragen in de klas. Gelukkig houdt ze haar apenstreken voor thuis en is ze op school een actief, maar braaf kind!

#5 Amsterdam

In alle drukte van het gezin, zou je mekaar wel eens durven vergeten. Daarom proberen Tom en ik er soms eens tussenuit te glippen. Dit jaar konden we zelfs twee nachtjes naar Amsterdam! En dat was zeker ook één van de hoogtepunten van 2016!

 

Goede voornemens

Vorig jaar had ik een lijstje met goede voornemens klaar voor 2016. Jammer genoeg is er van dat lijstje niet veel in huis gekomen. Daarom dit jaar geen goede voornemens meer, dan kan ik mezelf (en jullie) ook niet teleurstellen 😉