De baby is zo groot als…

Een watermeloen!
En zo voel ik mij ook… Alsof ik een watermeloen ingeslikt heb! Maar het einde is in zicht… Dus ik zal nog maar even genieten van die dikke buik zeker?

Babyspullen in huis

Langzaam maar zeker sluipen de babyspullen ook onze woonkamer binnen. Onze meisjes vinden dat fantastisch en spelen nu volop met hun poppen!

Blaasbloemen

Onze tuin staat er vol van, van deze blaasbloemen. Ik vertelde Lola dat je een wens mag doen als je erop blaast. Dat moest ik geen twee keer zeggen 😉 Zoals het hoort, bleven haar wensen geheim. Maar ik hoop met haar mee dat ze uitkomen!

De verlostas

Deze week was het ook tijd om in te pakken. Ik vulde een koffer voor mezelf en de baby, een noodvaliesje voor de meisjes en de verlostas. De verloswat? Dat lees je hier 😉

Goedemorgen!

Susan heeft last van een verkoudheid en slaapt daardoor wat minder goed… En dat merken we ’s ochtends aan haar humeur. Een “stoute mama” op je nuchtere maag doet altijd een beetje pijn… Maar gelukkig heb ik héél binnenkort weer ééntje dat nog niet kan praten en dat ik helemaal plat kan knuffelen 😀