Begin januari… Solden!

Ik sloeg vandaag mijn slag in Passi Passé, een gezellige retro-winkel in hartje Sint-Niklaas. Ze hebben ook een uitgebreide kledingcollectie. En zoals jullie zien op de foto’s ben ik helemaal gezwicht voor de kat-achtigen 🙂

collage wild

Van links naar rechts, voor ieder wat wils:

  • Susan: een stoer luipaard-broekje van Anive
  • Lola: een poezen t-shirt van WILD
  • Ikzelf: een comfortabele katten-cardigan van Sugar Hill

Terwijl ik aan de kassa stond te wachten, viel mijn oog nog op dit prachtige tafelzeil van Kitsch Kitchen. Het ligt al te schitteren op onze keukentafel. Ik had nog een restje over en dat gebruikte ik voor het kindertafeltje.

collage passi passe

Om af te sluiten nog een nieuwtje:

Binnenkort komt er een nieuwe kindercollectie binnen bij Passi Passé en… Ik mag iets verloten!! Hou dus zeker mijn blog in de gaten 😉