Deze week zit ik officieel in de helft van mijn 365 dagen project. Het is ondertussen al een vast onderdeel van mijn dag geworden. Ik vind het telkens weer leuk om op zoek te gaan naar een foto die rechtstreeks of onrechtstreeks iets met ons nest te maken heeft.
In week #26 telden we vooral af naar de vakantie, die nu wel heel dichtbij komt! Ik heb echt nood aan een beetje rust. De ochtenden tegen de klok beginnen te wegen, de strijk blijft alsmaar langer staan en mijn blog wordt een beetje verwaarloosd. Maar binnenkort komt daar verandering in!

InstagramCapture_c489ec21-ccfd-41dc-ba66-7113a632880d

#171 Het laatste verbeterwerk

Het einde van een schooljaar is nog even alles geven: zorgen dat alles verbeterd raakt, rapporten maken, oudercontacten, klas opruimen, … Maar het zijn de laatste loodjes, daarna kunnen we weer twee maanden die knop afzetten, dus je hoort mij zeker niet klagen 😉

InstagramCapture_64c3fe55-f3d7-4e98-890e-647fab582b98

#172 Op schoolreis

Een andere klassieker op het einde van een schooljaar: de schoolreis! Wij trokken met onze bengels naar Planckendael. Het was een prettige maar vermoeiende dag. Ik trok voor de gelegenheid mijn zebra-sneakers aan. Alsof ze het gezien hadden, kreeg ik ’s avonds een zebraposter cadeau. Binnenkort een foto, beloofd 😉

InstagramCapture_697cf41f-588c-486e-ae75-34eaa33a4a04

#173 Prettige post

Ik ontdekte deze week een leuke Belgische webshop: Bercadeau. Woensdag nam onze lieve buurvrouw het pakketje aan van de postbode en gaf het aan mij. Omdat pakketjes meestal overdag geleverd worden, neemt de buurvrouw ze altijd aan voor ons. Ze is al een tijdje op pensioen en bijna altijd thuis. De ideale buurvrouw voor een webshopverslaafde als ik 😉 En zij vindt het leuk om volk over de vloer te krijgen, dus iedereen content!

InstagramCapture_d056a49c-b5da-44fb-952d-e8e53c8aa222

#174 Lola uitgeteld

Niet alleen ik heb nood aan vakantie. Ook voor Lola wordt het tijd dat het schooljaar om is. Het gebeurt steeds vaker dat ze in de auto onderweg in slaap valt. Ik leg ze dan heel voorzichtig in de zetel, en meestal slaapt ze daar gewoon nog even verder. Tegen etenstijd maak ik haar dan wakker en begint het lastigste uurtje van de dag: de slaperige Lola doen eten, in bad en bed krijgen… Een hele opgave!

InstagramCapture_90b1f47e-30d6-4737-8a86-4a65a4be229b

#175 Bike girl Susan

Susan heeft weinig last van de eindeschooljaarmoeheid. Wanneer we thuiskomen, heeft ze meestal nog tonnen energie en haalt ze de garage leeg om buiten te spelen. Hier zie je haar met de fiets en helm van grote zus. Gelukkig had die laatste dit niet gezien, want ze is nogal op haar spullen gesteld… 😉

InstagramCapture_6bcdc3f9-ec7d-4b4c-b3d6-401c16cc67ef

#176 Wit is nooit een goed idee

Soms vergeet ik even dat het als moeder van een peuter niet echt slim is om iets wit aan te trekken. Zoals zaterdag bijvoorbeeld… Nadat Susan haar kommetje tomatensoep had leeggegeten, kwam ze mij een knuffel geven (omdat ze moe werd)… Gevolg: alles vol tomatensoep! Hopelijk doet mijn wasmachine mét Dash zijn werk en wordt alles weer witter dan wit. 

InstagramCapture_d8dc3520-40cb-4bac-b7c9-1affc2635fa7

#177 Nichtjes op pad

Zondag hadden we al even een echt vakantiegevoel. Ik trok met Lola, Susan en hun nichtje Febe naar De Ster. Ze maakten er de speeltuin onveilig. Nee, eigenlijk waren ze heel flink, ik kon gewoon toekijken en genieten terwijl ik bijkletste met een vriendin…Zalig!