beach

Het is lang weekend en we gaan naar zee!
Jammer genoeg voorspelt het weer niet veel goeds, maar dat zullen we niet aan ons hart laten komen. Ik ben volop bezig met onze spullen in te pakken. Hier enkele musthaves voor het strand op een rij:

collage strand

1. Watersandaaltjes

Lola heeft nogal gevoelige voetjes (lees: ze kan niets tussen haar tenen verdragen). Het zand, daar kunnen we niet omheen, maar als ze dan ook nog scherpe schelpen voelt, is het hek helemaal van de dam. Daarom dat ik deze watersandaaltjes toch maar meeneem. Ik kocht ze vorig jaar bij JBC.

2. Zandspeelgoed

Aangezien we hier thuis een zandbak hebben, is er keuze genoeg. Ik maak een kleine selectie voor op het strand en dit nieuwe speeltje van Quut mag zeker niet ontbreken!

3. Kubb

Dit spelletje is er één voor de grote mensen. Een oud Vikingspel waarbij je met stokken gooit. Niet echt mijn specialiteit, maar dit spel wordt meestal in teams gespeeld. Het is voor mij dus de kunst om in het goede team terecht te komen 😉

4. SOS plaktattoos

Deze vrolijke tattoos zijn een geruststelling voor elke ouder. Ze zorgen ervoor dat je kind altijd voorzien is van jouw gsmnummer. Het is één van de grootste angsten van ons allemaal: je kind kwijt spelen. Ik hoop dat het mij nooit overkomt, maar op het strand weet je maar nooit. Wie meer wil weten over deze tattoos of ze graag wil bestellen, dat kan hier: www.grafischwerkt.be

5. Zonsurvivalkit 

Als de zon dan toch komt piepen dit weekend, heb ik toch mijn survivalkit voor de zon bij: zonnecrème, zonnebril en zonnehoed!

Zo, wij zijn er klaar voor!
Tot zondag!