Vorige week was ik samen met enkele andere bloggers te gast op de Babyboombeurs in Brussel. Nathalie van Unicorns & Fairytales stippelde voor ons een leuke bloggerstour uit langs heel wat mooie standjes. En zo ontdekte ik enkele fijne babymerkjes, kijken jullie mee?

#1 Thule

Onze dag begon met een gezellig ontbijtje bij Thule. Dit Zweedse merk is echt iets voor sportieve mama’s en papa’s. Je vindt er niet alleen fietskarren en andere fietsbenodigdheden, maar ook mooie en praktische buggy’s. Momenteel is joggen voor mij nog een utopie, maar hopelijk lukt dat in de toekomst weer wel en zie ik er dan even strak uit als de mama op de foto 😉

#2 Plumplum

Dit nieuwe babymerkje heeft echt mijn hart gestolen. Plumplum werkte vier thema’s uit: bears, panda, pink gnome en yellow metrics. In deze vier collecties vind je kleertjes, bedtextiel, kussens en muurstickers.

#3 Babygoodies

Bij Babygoodies kan je terecht voor gepersonaliseerde baby-en kinderspullen. Lola en Susan kregen elk een armband met hun naam en mijn gsmnummer erop. Dat zal deze zomer zeker van pas komen als we een dagje naar het strand gaan. Onze kleinste spruit kreeg alvast deze schattige body.

#4 Corine de Farme

Op de beurs stonden ook heel wat standen met verzorgingsproducten. De meesten kende ik al, maar deze was nieuw voor mij. Corine de Farme is een Frans merk dat uitsluitend werkt met zorgvuldig geselecteerde en plantaardige ingrediënten. Qua prijs zitten ze vrij goed en je kan ze naar het schijnt gewoon kopen bij Kruidvat en Colruyt.

#5 Hema

Natuurlijk ken ik Hema al langer, maar ze blijven me steeds weer verrassen. Zo introduceerden ze op de beurs hun nieuwste body’s, gemaakt van bamboe! Deze body’s zijn superzacht, blijven langer fris en houden de baby lekker warm. Zoals je ziet, zijn er onderaan twee rijen knoopjes. Dat zorgt ervoor dat de baby de body langer kan dragen. De body gaat twee maten mee i.p.v. één maat.
Hema had voor ons ook nog een leuk extraatje: we konden onze body personaliseren! Wat er precies op staat, hou ik nog even geheim 😉