Babykamer

Veel werk is er niet aan onze babykamer. Het is de vroegere slaapkamer van Lola en alle meubeltjes kunnen nog dienen. Alleen miste ik nog wat karakter in de kamer. En toen ik in de kringwinkel dit stoeltje zag, was ik meteen verliefd. Een retro toets geeft altijd iets extra en dat is net wat ik zocht!

2016

2016 ligt al een tijdje achter ons en het stond al even op mijn todolijstje om een fotoalbum te maken van het voorbije jaar. Na een paar maanden uitstelgedrag is het me dan toch gelukt om een album vol mooie herinneringen te maken. 2016 was een bijzonder jaar, het laatste jaar met z’n vieren en de zwangerschap van ons derde kindje.
Ik liet het album maken bij Fotofabriek, een handige site met heel wat mogelijkheden én een goede service!

De laatste loodjes

De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze altijd en ik kan dat alleen maar beamen. Stappen gaat steeds moeilijker, dus dan zijn deze parkeerplaatsjes een echt godsgeschenk!

What to wear

Wereldproblemen ten huize Vanillemeisjes: “wat zullen we aandoen vandaag?”
Onze meisjes kunnen daar wel eens een drama van maken…
Meestal probeer ik deze lastige taak ’s avonds al af te handelen, maar het gebeurt vaak dat ik het vergeet en dan is het ’s morgens prijs… Want met een slaapkop gaat dat toch altijd iets moeilijker 😉

Zwangerschapsdementie

Toen ik donderdag zonder boekentassen aankwam op school, vloekte ik eens luid en stak het vervolgens op mijn zwangerschapsdementie 😉 Daarna reed ik maar snel naar huis om ze te halen zodat mijn dutskes op tijd hun fruit en boterhammen hadden!

Play Doh to the next level

Dit weekend testten we met plezier de Play Doh Touch. Het is een pakket waarbij je zelfgemaakte plasticinefiguurtjes tot leven kan brengen met een bijhorende app op je tablet of smartphone. Ik was niet zo enthousiast bij het idee dat die tablet weer moest bovengehaald worden. Ik vind het namelijk belangrijk dat schermtijd beperkt wordt en dat kinderen ook nog gewoon kunnen spelen. Maar bij de Play Doh Touch is dat toch een ander verhaal. Het is een mooie combinatie van het échte spelen en de digitale vooruitgang. De creativiteit wordt door deze app juist gestimuleerd, ook bij mij begon het te kriebelen om een figuurtje te maken en tot leven te brengen!

Zondag

Verkleden en spelen, meer moet dat niet zijn op een zondagochtend. Op de achtergrond zien jullie het knutselprojectje dat bijjjjjjjjjna af is!