muursticker-krijtbord-notitieblok-1441

Ik droom al heel lang van een krijtbord in huis. Eerst dacht ik er ééntje te kopen, maar waar gingen we dat dan weer neerzetten… Daarna was het plan om een muur/deur te beschilderen met krijtbordverf, maar dat plan werd door Tom vrij snel van tafel geveegd. En zo belandde mijn krijtbordplannen in de koelkast… Tot ik ontdekte dat er ook krijtbordstickers bestaan! Een leuk alternatief voor mensen die snel en zonder al te veel moeite een krijtbord in huis willen!

Op Tenstickers vond ik heel wat leuke krijtstickers, hier mijn top 5:

muursticker-krijtbord-planning-week-6665

#1 De weekplanner

Deze sticker is leuk voor een werkkamer, bureau, maar kan net zo goed in de keuken! Je kan in een oogopslag zien wat er deze week allemaal gepland is. Iedereen van het gezin kan dingen aanvullen en weet wat er op de planning staat. In de keuken kan je hem ook gebruiken als weekmenu!

muursticker-krijtbord-huis-voor-kinderkamer-7685

#2 Het huisje

Dit huisje lijkt me leuk voor een kinder – of speelkamer. De kinderen kunnen fantaseren wie er in dit sprookjesachtige huis woont en personages tekenen of het huis versieren!

muursticker-krijtbord-wereldkaart-1462

#3 De wereldkaart

Een mooie muursticker die zelfs in de living niet zou misstaan! Zeker leuk voor mensen die veel reizen. Zo kan je aanduiden waar je al geweest bent of nog naar toe zou willen!

sticker-kinderkamer-groeimeter-krijtbord-3131

#4 De groeimeter

Nog een leuk idee voor de kinderkamer! Een groeimeter waar je silhouetten en leeftijden op kan schrijven, een fijne herinnering voor later!

collage-lola

#5 Het notitieblok

Uiteindelijk kozen we voor het notitieblok, een redelijk neutrale sticker omdat hij op onze deur in de keuken hangt. Lola kreeg de eer om er als eerste op te tekenen en zo werd ons krijtbord onmiddellijk goedgekeurd!

Het is misschien een vorm van beroepsmisvorming, maar ik kan het iedereen aanraden, zo’n krijtbordsticker! Voor jong en oud is het niet alleen praktisch, maar gewoon ook superleuk om op te tekenen of schrijven!