blogawards

Vorige week won ik de Belgian Mom Blog Awards voor de categorie aanstormend talent – lifestyle. Ik ben best wel fier op deze titel, maar ik ben natuurlijk nog een groentje in blogland. Er zijn een heleboel andere (mama)bloggers waar ik naar opkijk en die zeker een aanrader zijn om te volgen. Β Hier mijn top 5:

mama van vijf

1. Mama van vijf

De naam zegt het zelf, deze mama heeft maar liefst 5 kinderen. Ze gunt ons een blik in haar drukke leventje. Ik hou van haar mooie foto’s die een beeld geven van hoe het er in een groot gezin aan toegaat. En ik ben helemaal verliefd op haar kleurrijke huis!

Zilverblauw

2. Zilverblauw

Ook deze mama heeft een inspirerende blog. De foto’s die ze maakt van haar huis en kinderen zijn echt prachtig. Samen met haar man heeft ze ook een mooie webshop met leuke hebbedingetjes en onlangs schreef ze het boek ‘Shoot’ over fotograferen met je hart.

3. Leuke wereld

De blog van Lobke ontdekte ik toen ik haar boek cadeau kreeg:Β Het leuke mamaboek. Net zoals het boek, staat de blog vol leuke ideetjes voor jonge mama’s.

Logo

4. Fantastic Moms

Jessica en Martine zijn, net als ik, twee meisjesmoeders. Deze dames nemen het moederschap niet te serieus en schrijven er de grappigste verhalen over. Zij leerden mij dat je veel kan oplossen met een glas wijn πŸ™‚

'Hare Maristeit'

5. Hare maristeit

Haar slagzin alleen al vind ik super: ‘less is BORING’! Deze zin omschrijft ook haar blog: een vrolijke, kleurrijke boel vol inspiratie en reality.

Wat is jullie favoriete (mama)blog? Of heb je er zelf eentje? Laat gerust een reactie achter!