In mei organiseerden we met Lijstjestijd voor de eerste keer mee De Bonte Fabriek. Het werd een geweldig avontuur dat smaakte naar meer. Maar De Bonte Fabriek was toe aan iets nieuws. Daarom bedachten Evelyne (van Welp) en ik een heel nieuw concept: MART!

MART wordt een alles-in-één-markt voor gezinnen waar kunst centraal staat. Op 2 en 3 november is de Verbeke Foundation the place to be voor een leuk uitje met het hele gezin! Omdat alles #parentfriendly is, was Maison Slash ook meteen enthousiast en werden ze onze partner.

Op onze website vind je alle info over het programma en de tickets…
Twijfel je toch nog om jouw tickets te kopen?
Dan geef ik je hier graag 7 redenen om dat nu direct wel te doen 🙂

#1 Je hoeft de kinderen niet thuis te laten
MART organiseren we niet enkel voor ouders of kinderen… Nee, voor allebei! Want al onze workshops zijn gericht op kinderen én hun ouders. Samen gezellig knutselen, kokerellen of op ontdekking gaan… geweldig toch? Zowel voor peuters, kleuters, lagere schoolkinderen of pubers is er een mooi aanbod. Van ballenbad tot porseleintekenen, van zeefdruk tot wobbelyoga, voor ieder wat wils!

#2 Drinks & gooood fooood
Van al dat workshoppen krijg je natuurlijk honger en dorst. Dan kan je terecht bij onze foodtrucks in de gezellige chillzone, waar je bovendien ook kan genieten van een mini-concert en straattheater!

#3 De Verbeke Foundation zelf!!
Wou jij dat übercoole museum altijd al eens bezoeken, maar kwam het er nog niet van? Dan is dit jouw kans! Want jouw ticket voor MART geeft je ook toegang tot het hele museum! Je kan zelfs deelnemen aan één van onze interactieve rondleidingen op kindermaat!

#3 Weer of geen weer? Maakt niet uit!
De Verbeke Foundation is zo groot dat je ook bij slecht weer voldoende kan ontdekken en bezoeken. Bijna al onze standen zijn binnen. Als de zon toch van de partij is, kan je natuurlijk ook genieten van het buitenterras en de mooie tuin vol moderne kunst.

#4 Je maakt kans op een overnachting ZONDER kinderen in de Blob
Iedereen die zijn tickets online bestelt, maakt kans op een overnachting op het domein van de Verbeke Foundation, in de Blob! De Blob is heel rustig gelegen, aan het water… Ideaal om met je lief nog eens terug te keren en in alle rust te genieten van elkaar 😉

#5 Je kan gezellig in jogging komen…
… want er zijn ook enkele actieve workshops! Zo kan je kinderyoga volgen bij Evy Gruyaert of een actieve workshop volgen bij Delphine Steelandt van #fitmom!

#6 Je kan er al een voorraad eindejaarsgeschenken inslaan
Op onze pop-up markt vind je massa’s inspiratie voor een leuk en origineel eindejaarscadeau én een geschikte feestoutfit voor jouw kroost of voor jezelf natuurlijk 😉
Benieuwd welke shops er allemaal zullen staan? Bekijk het aanbod hier.

#7 Pik een theatervoorstelling mee
Theater Tieret voorziet niet enkel kleine straatacts, maar trakteert onze bezoekers ook op een echte theatervoorstelling! Meerdere keren per dag spelen ze “De Mompelaar”, een stuk van ongeveer 20 minuten, vanaf 8 jaar.

Begint het bij jullie ook te kriebelen? Wij zijn alvast heel enthousiast en hopen jou te mogen verwelkomen op 2 of 3 november voor MART!

Tot dan 😉