De baby is zo groot als … een butternut!

Al klopt dat in mijn geval niet helemaal. We gingen deze ochtend naar de gynaecoloog en die schrok zich een hoedje toen bleek dat onze baby al meer dan 3 kg weegt (!). Als ik dan bedenk dat die baby nog meer dan een maand moet groeien in mijn buik, hou ik mijn hart al vast voor de bevalling… Of het een natuurlijke bevalling zal zijn, is ook nog een vraagteken… Want de baby ligt voorlopig nog in stuit… We duimen dus dat hij/zij toch nog draait!

  

Een dagje Oostende

Deze week trok ik met de kinderen, oma en opa naar Oostende voor een dagje cultuur. Benieuwd wat we daar allemaal deden? Kijk dan hier. En natuurlijk passeerden we ook even langs het strand 😉

Playdate

Onze meisjes mochten deze week ook gaan spelen bij twee oude klasgenootjes die verhuisd zijn. De liefde was groot toen ze elkaar terug zagen. De twee jongens namen hen mee naar de speeltuin waar ze allemaal samen in de bomen klommen!

Sneakerlove

In deze blogpost vertel ik jullie waarom ik zo van sneakers hou en droom ik al even luidop van mijn oude lichaam 😉

Buiten spelen in pyjama

Na een lange chirodag en een warme douche dacht ik dat Lola wel ging crashen in de zetel. Daarom deed ik alvast haar pyjama aan. Maar niets was minder waar, ze besloot nog even buiten te spelen en maakte voor haar poppen een huisje met stoepkrijt! Achja… ze is dan toch éven proper geweest 😉

Guilty pleasure

Na een zwak momentje in den Aldi kwam ik thuis met een pak Olé’s. Onweerstaanbaar lekker en de vraag is… hoe lang zal het duren voor het pak op is?
Natuurlijk moet al dat zoet gecompenseerd worden met veel fruit. Niet alleen voor mijn lichaam, maar ook voor mijn gemoedsrust 😉