Baby in de buik

“Kijk mama, Lola heeft ook een baby in haar buik!”
Heerlijk vind ik het om te merken hoe hard ze bezig zijn met mijn zwangerschap. Lola propte deze week haar pop onder haar jurkje en speelde voor mama. Dat Susan de papa speelt, spreekt natuurlijk voor zich… Maar die mutsen moet ik toch eens gaan verstoppen nu het lente is 😉

Oma gaat weer naaien, joepie!

Deze week mochten we van oma enkele leuke stofjes kiezen want ze gaat weer naaien! Ze heeft een hele kast vol oude stofjes, geërfd van andere oma’s. Gelukkig vond Lola dit Mexicaanse stofje ook de max en gaat oma er een zomers jurkje van maken… joepie!

Lijstjestijd

Deze week werd Lijstjestijd aan jullie voorgesteld. Een nieuw platform dat Tom en ik hebben ontworpen om stijlvolle verlanglijstjes te maken met producten uit verschillende webshops. Heb jij binnenkort een geboorte, communie, lentefeest of verjaardag? Probeer Lijstjestijd.be dan zeker eens uit 😉

Ons aapje

Ik herinner me nog heel goed dat Lola 3 jaar geleden heel bang was van hoogtes. Ik was er van overtuigd dat ze, net als haar moeder, last had van hoogtevrees. Maar als ik haar nu bezig zie op een speeltuin, heb ik toch mijn twijfels. Als een echt aapje klimt ze overal op en weer af. En ik? Ik krijg in haar plaats kriebels in mijn buik 😉

Laatste schooldag

Blote benen en blije gezichten op de laatste schooldag voor de paasvakantie. En de roze onderbroek krijgen we er gratis bij 😉

De ronde in onze achtertuin

Heel de buurt stond op z’n kop want zondag passeerde de ronde van Vlaanderen! Lola toonde in eerste instantie weinig interesse, maar toen ze de helikopter boven ons huis zag en onze buurt herkende op tv was ze toch even onder de indruk 😉

Goal #4: water!

Welkom april, tijd voor een nieuw voornemen! Omdat voldoende water drinken belangrijk is, ga ik proberen elke dag 6 tot 8 glazen te drinken. Wie doet er mee?

Hoe ging het met Goal #3: Ontspullen?

In maart had ik last van nesteldrang en ik ging ontspullen. Elke dag zou ik iets weggooien. Op de foto’s hierboven zie je een overzichtje van die spullen. Zoals je ziet, is het gelukt om afscheid te nemen van (minstens) 31 voorwerpen. Nu nog een bezoekje plannen aan de kringwinkel en het containerpark want verder dan de garage zijn de spullen nog niet geraakt 😉