Eindelijk lente

En of ik blij ben dat de lente begonnen is! Niet alleen omdat ik hou van de zon, maar ook omdat we dit seizoen onze baby zullen verwelkomen! Elke week word ik toch iets ongeduldiger om dat lief klein wondertje in mijn armen te houden…
Op deze foto zie je Lola exact vijf jaar geleden. Zij was toen ook blij dat de lente begon en ik trok haar voor de gelegenheid een vrolijke bloemetjesbody aan 😉

Ontspullen week #3

De lentekriebels zorgden ervoor dat ik ook buiten begon op te ruimen. Ik nam afscheid van deze 7 bloempotten waar ze in de kringloopwinkel vast wel iets mee kunnen doen 😉

Paasboom

Deze week werd ook de paasdecoratie boven gehaald. Lola zette haar Paasoortjes op en versierde de paasboom als een pro. Omdat de meisjes er maar geen genoeg van konden krijgen, mochten ze van mij nog een paasboom extra versieren voor op hun slaapkamer… blijdschap alom! Ben je nog op zoek naar paasdecoratie? Hier vind je drie leuke DIY ideetjes!

Ladiesweekend

Naar jaarlijkse traditie gingen we dit weekend op ladiesweekend. Met zeven chirovriendinnen trokken we naar Kortrijk. Omdat ik niet meer zo goed te been ben, had één van mijn vriendinnen voor de zekerheid een rolstoel meegenomen. Ik moest even slikken toen ik dat ding zag, maar achteraf gezien was ik heel blij dat we hem bij hadden.

Slow sunday

Ook zondag genoten we nog van de zon in Kortrijk. Als afsluiter van dit gezellige weekend gingen we langs bij Fanny’s voor een stukje taart op hun terras.