De laatste tijd komt er heel veel op me af. Mijn hoofd zit vol leuke ideeën en projecten. Maar mijn leven is al goed gevuld: ik heb drie kinderen, ben halftijds leerkracht en dan is er nog Vanillemeisjes, Lijstjestijd en MART. Allemaal supertoffe dingen die ik niet zou willen missen.

Maar soms is het wel eens goed om stil te staan bij alles. Een beetje reflecteren en verdiepen waar nodig. Daarom trok ik met veel goesting richting Nederland dit weekend voor de AHA-ervaring. Casper en Femke ontvingen me daar in ROOTS, een unieke en mooie inspiratielocatie.

Omdat ik alle sprekers al een tijdje volg en heel inspirerend vind, was ik ontzettend benieuwd. Ook de andere deelnemers waren stuk voor stuk interessante en ondernemende madammen.

Ik was de enige Belg maar dat vonden ze daar geen probleem, eerder een attractie 🙂 Nederlanders zijn blijkbaar dol op Belgen, ze houden van onze bescheidenheid en vinden ons vooral heel aangenaam omdat we iets minder luidruchtig zijn dan hun landgenoten 😉 Nou, ik vind die openheid van Nederlanders juist heel aangenaam en boeiend, grappig wel!

Tijdens de inspiratiedag maakte ik een moodboard onder leiding van Suus, leerde ik fotograferen van Anki en waarschuwde Marlous me voor enkele valkuilen. Tussendoor werden we culinair in de watten gelegd door Maartje van ROOTS.

Het was ook vooral fijn om te horen dat ik niet de enige ben die zoekende is en er is natuurlijk geen pasklaar antwoord. Ik doe vooral verder met de dingen die mij energie geven. Dat is in mijn geval een én-én verhaal. Ik krijg energie van het moederschap én lesgeven én bloggen én nog zoveel meer 🙂

Lijstjestijd en MART zijn projecten die ik samen met Tom doe. Er wordt hier thuis aan de keukentafel heel wat gebrainstormd en gediscussieerd. Maar Tom en ik vullen elkaar goed aan en zitten gelukkig op heel wat vlakken op dezelfde golflengte. Onze kinderen worden zo onbewust ook ondergedompeld in ons ondernemersleven. Toen ze vorige week op MART toekwamen waren ze wel even onder de indruk! En nu begrijpen ze ook iets beter waar we al die maanden over bezig waren 😉

Was jij er niet bij op MART? En ben je benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan zeker deze übercoole aftermovie: