Nog minder dan twee weken en het is feest voor Pim! Een kleine 150 familieleden en vrienden komen klinken op onze man en dat zorgt nu toch wel voor een beetje kriebels… Gisterenavond hielden Tom en ik een kleine meeting voor een brainstorm. En na een rosé’tje en enkele leuke ideeën zag ik het weer helemaal zitten!

Gelukkig bestaat er zoiets als het wereldwijde web om ons te helpen bij de voorbereidingen van onze babyborrel. Hier vijf aanraders:

#1 Pinterest
Wie inspiratie nodig heeft voor gelijk welk feestje, vindt wat hij zoekt op Pinterest . Je vindt er massa’s ideeën voor hapjes, drankjes en decoratie die je allemaal kan verzamelen op een fictief prikbord.

#2 Toert
Bij een feest hoort taart, véél taart in ons geval. Te veel om allemaal zelf te maken, daarom riepen we de hulp in van Sara van Toert. Haar gebak is niet alleen origineel en lekker, maar valt ook goed mee van prijs!

#3 Lijstjestijd
Het verlanglijstje van Pim staat al sinds zijn geboorte online op Lijstjestijd. Ik hou de reservaties goed in de gaten, en als ik zie dat het lijstje bijna leeg is, voeg ik nog cadeautjes toe.

#4 Lots of little
Voor zijn feestje krijgt Pim natuurlijk een nieuwe outfit. Die vond ik bij Lots of little, een online concept store met heel wat leuke, unieke merkjes voor baby’s.

#5 Smartphoto
Als laatste willen we de mensen ook graag bedanken. Daarvoor doen we beroep op Smartphoto, daar kan je zelf je bedankingskaartjes ontwerpen aan de hand van heel wat mooie designs. 

En Pim zelf? Die heeft al enorm veel zin in zijn eerste feestje 😉