Omdat Susan in de grote vakantie verjaart, beslisten we om haar eerste verjaardagsfeestje voor de schoolvriendjes al eind juni te geven… Achteraf gezien was dat misschien niet zo’n goed plan omdat dat toch wel een héél drukke periode is… Ik kreeg het dan ook al even benauwd… Maar gelukkig kwam er hulp van alle kanten en werd Susan haar eerste verjaardagsfeestje een echte knaller die ik (redelijk) relaxed kon beleven!

Benieuwd van wie ik allemaal hulp kreeg?

#1 Grote zus Lola

Een paar dagen voor het verjaardagsfeest boksten Lola en ik een brief en opdrachten in elkaar om zo stukjes schatkaart te verzamelen. Lola vond het super om lekker geheimzinnig te doen over het feest.

De dag zelf begon ze vol goede moed met het insmeren van de kindjes. Ook de spelletjes liepen vlot. Maar bij de schattenzoektocht kreeg ze het toch even moeilijk… Waarom mocht Susan alles doen en zij niets … Met een kleine crisis tot gevolg… Gelukkig was er dan taart 😀

#2 Papa Tom

Voor de taart kon ik rekenen op vaderlief. Die maakte met veel plezier een échte Batmantaart. Die taart werd feestelijk onthaald door de kinderen en met veel smaak opgegeten 😉

#3 Oma Miek

Ook oma Miek kwam eens op bezoek. Ze staat ondertussen al bekend om haar mooie schminkkunsten. Alle kindjes mochten kijken in haar grote schminkboek en kozen een figuurtje uit.

#4 BS Toys

Van BS Toys kregen we een buitenspeelset cadeau. Dat gaf ons meteen heel wat inspiratie voor de opdrachten. Zakken lopen, lepelparcours, staarttikkertje, … Allemaal klassiekers die hier heel enthousiast gespeeld werden!

Hier nog enkele sfeerbeelden: