Mobielen bestaan er in de zotste kleuren en vormen, maar helaas vonden we voor Pim niet wat we zochten. Die schreeuwerige modellen zijn natuurlijk ideaal om de zintuigen van de baby te prikkelen. Wij hebben hier ook zo heel wat babyspeelgoed in huis. Maar voor boven het park van Pim zochten we iets neutraal maar toch origineel. Toen ik vorige maand door de VT Wonen bladerde, vond ik wat ik zocht. Een eenvoudig DIY projectje dat we een eigen twist gaven:

Knutselen met karton

Na de geboorte van Pim kregen we dankzij Lijstjestijd heel wat postpakketjes toe. Dat zorgde al gauw voor een berg karton in huis. Dankzij deze DIY kwam al dat karton goed van pas!
In VT Wonen toonden ze een kartonnen mobiel met wolkjes. Wij vervingen de wolkjes door batman-maskertjes. We lieten ons hiervoor inspireren door batbunny van Studio Inktvis. Het muziekdoosje kreeg Pim bij zijn geboorte cadeau.

Het ophangsysteem maakte Tom van enkele restjes hout, bouten en visdraad. Het is dus niet alleen een mooie en originele mobiel, maar ook een milieuvriendelijk en goedkoop exemplaar 😉 Pim is helemaal in de ban van zijn nieuwe mobiel! Ik twijfel nu nog of ik de maskertjes (deels) een subtiel kleurtje zou geven… Wat denken jullie?