collage blogameetup 1

Ik ben vrij nieuw in blogland en het leek me leuk om andere bloggers te ontmoeten. Daarom schreef ik me in voor de Blogameetup in Antwerpen. Enkele sprekers kwamen praten over de zakelijke kant van het bloggen maar daar heb ik weinig van gehoord. Deels omdat ik te laat was maar ook omdat het niet zo interessant was voor mij. Ik blog omdat ik het leuk vind maar niet om geld te verdienen. Een cadeautje op tijd en stond is natuurlijk wel mooi meegenomen 😉

Tot voor kort volgde ik vooral Nederlandse bloggers, maar ik heb zaterdag ontdekt dat er ook heel wat leuke Belgische bloggers zijn. Ik heb er enkele ontmoet die ik zeker ga blijven volgen:

  • http://www.crispkat.be/ : Katrien heeft een mooie feelgood-blog over haar dagelijkse leven. Ze is net als ik een jonge moeder, dus we begrijpen elkaar 😉
  • http://deborasluijs.blogspot.be/ : Debora naait de mooiste dingen voor haar 9! toertjes en pateekes (lees: kinderen). Naast haar 5 eigen kinderen heeft ze ook nog 4 pleegkinderen. Hoedje af voor deze dame!
  • http://grafischwerkt.be/ : Katrien heeft een inspirerende blog met mooie foto’s. Ze heeft ook een grafische webshop met iets bijzonders… Binnenkort meer hierover 😉
  • http://misspixiesblog.blogspot.be/ : Stephanie en haar blog kende ik al langer en nu heb ik haar even ontmoet. Ze heeft een vrolijke blog vol creatieve uitspattingen.
  • http://www.lokakid.blogspot.be/ : Jelle heeft een leuke naaiblog en daarnaast heeft ze ook een webshop met fijne stofjes.

collage blogameetup 2

Elke blogger kreeg ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Zoals je ziet, ligt onze eettafel vol met leuke dingen. Ik maakte voor jullie een top 5:

  1. Oreo : Ik ben verzot op chocolade en koekjes dus deze Oreo’s verslond ik al de volgende morgen als ontbijt!
  2. Wow to go: Al de goodies zaten verpakt in deze mooie shopper-tas. Ideaal om mee te nemen naar het werk!
  3. Bodysol: Deze nieuwe ‘lip-innovatie’ is helemaal geweldig. De roze smaken naar kersen en de groene naar appel. Ze gaan drie keer zo lang mee als een gewone lippenbalsem en door de ronde vorm kan je tegelijk je boven -en onderlip insmeren.
  4. Lola: Dit toffe merk van tafelzeilen kende ik al langer en nu hebben ze ook plakfolie uitgebracht in hun gekende vrolijke motiefjes.
  5. Bluette: Dit Italiaans ledermerk verkoopt niet alleen riemen, maar maakt sinds kort ook armbanden in felle kleuren.

Zoals je ziet, was mijn eerste blogameetup een succes. Een dikke proficiat aan de organisatoren!