next

Een tijdje geleden leerde ik via een collega de webshop Next kennen. Ze vertelde me dat je er mooie en goedkope kinderkleertjes vindt. En toen ik een kijkje ging nemen, was ik onmiddellijk verkocht! De hele avond was ik zoet met alles te bekijken en natuurlijk een bestelling te plaatsen 😉 Lang moest ik niet wachten op mijn koopjes, want twee dagen later werden ze al geleverd!

Deze week deed ik voor de tweede maal een bestelling want Lola had dringend nieuwe T-shirtjes en ondergoed nodig. Natuurlijk vond ik voor Susan ook nog wel iets 😉 De levering ging even vlot als vorige keer en ik ben weer heel tevreden met mijn aankopen!

collage Next

1. Een stoer en comfi outfitje voor Susan (met op de T-shirt: party animal 🙂 )
2. Een hele reeks T-shirts voor Lola met hier en daar wat bling en franjes om mijn meisjemeisje tevreden te stellen 😉
3. Vrolijk ondergoed voor de zomer

Er zijn wel al eerder kleren van Next gepasseerd op mijn blog:

collage next 2
1. Het fototoesteljurkje
2. De citroenjas
3. Het zebrajurkje en de krokodillentrui met leuke tekst op de rug: Never smile at a crocodile
4Het giraffenbadpak