Pim wordt bijna twee en dat hebben we geweten! De peuterpuberteit kondigt zich aan want hij weet verdomd goed wat hij wil!

Ook qua cadeautjes weet ik nu wel ongeveer met wat ik hem een plezier kan doen… Ik maakte voor hem een verlanglijstje op Lijstjestijd en overloop met jullie graag zijn top tien:

  1. Een fotoboek soms de enige manier om hem rustig te krijgen
  2. Een traktorohja, het is een landbouwer in wording!
  3. Laarsjes hij staat ermee op en gaat ermee slapen!
  4. Plasticine – klassieker 😉
  5. Zandbakzand onze zandbak was na vijf jaar dienst dringend toe aan een opfrisbeurt…
  6. Een fietshelm – de loopfiets heeft hij al, maar safety first hÊ 😉
  7. Memoryzeker met foto’s gaat hij dat geweldig vinden!
  8. Duplogrondplaat aangezien hij de vorige in twee brak…
  9. Een uitstapje naar de Zoo altijd een succes!
  10. Beloningsstickers voor de potjestraining 😉

Fotocadeaus

Zoals je ziet, staan er ook enkele fotocadeaus in zijn top tien! Het is bij ons al een gezinstraditie geworden dat elk kind voor zijn verjaardag een nieuw fotoalbum krijgt. Geen groot, chique fotoboek dat in de kast moet pronken, maar een kleintje, helemaal op kindermaat dat binnen handbereik ligt. Pim heeft de boekjes van Lola en Susan al helemaal verslonden. Dat wil zeggen dat er hier en daar wel eens een kreuk of plek in zit, maar dat hindert niet. Ik vind het veel belangrijker dat ze de kans hebben om die mooie herinneringen te herbekijken zodat ze die ook langer onthouden 😉

En… ik maakte alle fotoboekjes bij Smartphoto, daar werden ze telkens opgeslagen. Dus als ik wil, kan ik de boekjes gewoon opnieuw laten afdrukken 😉

De fotomemory leek mij ook wel een leuk geschenk voor Pim. Memory is ÊÊn van de eerste spelletjes die peuters kunnen spelen en omdat Pim zo zot is van foto’s denk ik dat dit een echte hit zal worden!

Wat is volgens jullie het ideale geschenk voor een tweejarige? Wie weet zet ik het snel nog op zijn lijstje 😉