Vorig weekend nam ik samen met mijn kroost de trein naar Antwerpen om ze onder te dompelen in de mooie stripcultuur die ons land rijk is. Ik nam ook een vriendin mee, zonder haar zou ik het niet gered hebben. Merci Evelien 😉

Dankzij de uitgebreide stripcollectie van oma en onze eigen bescheiden boekenkast kennen onze kinderen al enkele stripfiguren. Terwijl Susan voorlopig nog niet verder komt dan kijken naar de plaatjes, leest Lola al grondig alles wat er staat. Ze begint stilaan de humor van sommige stripverhalen te begrijpen en vindt strips superleuk!

Lola was trouwens ook de enige van ons gezelschap die al eerder in Comics Station was geweest. We hoorden toen haar enthousiaste verhalen en waren dus heel nieuwsgierig!

Ik dacht dat Comics Station een beperkte binnenspeelplaats ging zijn in een bescheiden hoekje van het Centraal Station van Antwerpen, maar niks was minder waar… Comics Station bevat vier volwaardige verdiepingen met talloze mooi uitgewerkte attracties, een restaurant, bioscoopzaal, binnenspeeltuin en nog zoveel meer!

Hier een fotoverslagje van ons bezoek:

De trein kwam netjes op tijd en bracht ons rechtstreeks naar onze bestemming. Het voordeel van het pretpark in het station is dat je onmiddellijk bent waar je moet zijn en niet ver hoeft te stappen 😉 Alhoewel… Ik wist niet dat het Centraal Station van Antwerpen zo groot was!
Lola en Susan liepen op kop richting Comics Station. Evelien downloadde onderweg de app die je tijdens je bezoek kan gebruiken. De app houdt ook al je scores en foto’s bij die verzamelt tijdens je bezoek, heel leuk!
Alle attracties zijn heel mooi afgewerkt in thema van de strips. Tijdens het wachten worden de kinderen op allerlei manieren geëntertaind.
Op de foto met Lucky Luke, een toiletbezoek bij Urbanus, computerspelletjes van Kiekeboe, … Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in één van de vele hoekjes van Comics Station.
De Vliegende Bollen a.k.a. botsauto’s 😉
Terwijl Pim zijn middagdutje deed, genoten wij van een 4D kortfilm van Lucky Luke én een nieuwe, leuke voorstelling van Suske en Wiske!

Wil jij dit nieuwe indoorpretpark ook graag eens een bezoekje brengen?
Dan heb ik goed nieuws!

Gebruik de promotiecode “Vanillemeisjes” en ontvang 25% korting!

Hier kan je online tickets bestellen en de code invoeren.

Veel plezier alvast!