bonte fabriek

Vorig weekend was het de 6e editie van De Bonte Fabriek, een hippe weekendmarkt waar ongeveer 70 standjes van de tofste winkels en webshops aanwezig waren.
Terwijl Susan een dutje deed bij opa Jan trokken Lola, oma Miek en ik richting Bonte Fabriek. Ik had Lola op voorhand al warm gemaakt voor de speelhoek dus ze maakte er geen probleem van om daar te gaan spelen. De speelhoek zag er heel aantrekkelijk uit: een grote ruimte werd voorzien van het leukste speelgoed en er was zelfs een schminkstand! Toen ik haar afgaf bij de ingang kreeg ze een bandje met haar naam en mijn telefoonnummer erop, nu was ik helemaal gerust gesteld!
Naast de kinderhoek stond de mooie fotostudio van Beelderig. Helaas moest je voor deze stand wel wat geduld hebben. Daarom besloot ik onmiddellijk mijn ronde te doen in het shopping paradijs.
En eens ik begon, was ik niet meer te stoppen! Ik vroeg op voorhand nog aan Tom: wat is mijn budget? Hij zei toen vol vertrouwen: je bent oud en wijs genoeg… Niet dus 🙂

InstagramCapture_2171870d-5d07-47ff-94b8-4c8f3372ba98

Ik toonde deze foto al in mijn weekoverzicht, maar ik zoom voor jullie graag in op wat ik juist allemaal heb gekocht:

speelgoed

1. Cuppi

Dit strandspeelgoedje van Quut kreeg Lola cadeau van haar oma. We vonden het bij Fairplace. Het leuke aan dit speeltje is dat je er oneindig veel mogelijkheden mee hebt: je kan er mee graven, tennissen, in het water spelen, … We gaan binnenkort een weekend naar zee, dan zal dit zeker van pas komen!

springtouw

2. Springtouw

Ik heb een zwak voor retro houten speelgoed, dus toen ik dit springtouw zag liggen bij de stand van Pand 42 was ik meteen verkocht. Lola is misschien nog wat jong om te leren touwtje springen, maar dan hebben we het al in huis 😉

petite couture

3. Een leuk stofje

Bij Petite Couture vonden we dit stofje in de bak met restjes. Oma heeft ons beloofd er iets moois mee te maken, spannend…!

zebra

4. Kolibries voor Susan

Ik was onmiddellijk verliefd op de stand van Zebra zonder strepen, zoveel leuke kinderkleertjes! Het was dus heel moeilijk om te kiezen, uiteindelijk werd het dit kleedje met kolibries voor Susan.

mamaliefs

5. Roze voor Lola

Ik had op voorhand tegen Lola gezegd dat ze zelf iets mocht kiezen op de markt, dat was ze natuurlijk niet vergeten. Toen we bij het kraam van Mamaliefs stonden, koos ze meteen voor het roze kleed. Er waren nog andere, mooiere jurkjes (naar mijn zin) maar ik kon haar niet ompraten… Dus gingen we met dit roze exemplaar naar huis, een écht prinsessenkleed! En blij dat ze was… De diadeem op het kleed vond ik ook bij Zebra zonder strepen.

ketting

6. Een ketting voor mezelf

Deze pastelroze ketting vond ik bij Inimini-homemade en homemade is het zeker, want toen ik dit juweeltje kocht, was ze volop bezig aan haar creaties.

kinderketting

7. Zo moeder zo dochter

Ook mijn dochter ging naar huis met een ketting, van Mamaliefs.

assembli

8. Eyecatcher

Deze aankoop is mijn favoriet, daarom dat ik er ook twee kocht (en omdat ik niet kon kiezen). De vouwbeesten van Assembli zien er zooo leuk uit! Ik bleef maar twijfelen tussen een roze nijlpaard en een blauwe neushoorn dat ik ze dan maar allebei kocht. Waar ik ze ga hangen, weet ik nog niet. Maar waarschijnlijk wordt één van de twee wel de finishing touch van onze master bedroom 😉 (dan kan ik jullie die EINDELIJK eens tonen)

Tom zal het vouwwerk voor zijn rekening nemen, hij heeft iets meer geduld met die dingen (op de verpakking staat dat het meer dan 4 uur duurt!) Als de beesten af zijn, zien ze er normaal zo uit:

collage assembli

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk dorst en ook daar is aan gedacht bij De Bonte Fabriek. Met onze vangst op  tafel genoten we van een frisdrankje en Lola had haar ROZE Fristi ook wel verdiend 😉

WP_20150502_15_51_34_Pro