Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat ik al jaren trouwe fan ben van De Bonte Fabriek. Elke keer opnieuw ontdek ik er nieuwe leuke (web)shops en ga ik naar huis met een goedgevulde zak (en een lege portemonnee šŸ˜‰ )

Maar deze editie zal anders zijn…
Want voor het eerst sta ik nu aan de andere kant!
Vanaf nu zetten we (met Lijstjestijd) onze schouders mee onder dit leuke evenement! Evelyne en ik vormen dus het nieuwe duo achter De Bonte Fabriek. Evelyne was er van in het begin bij en ken je misschien van de kinderconceptstoreĀ Welp in de Stationsstraat van Sint-Niklaas. Je ziet ons hier samen blinken op de foto šŸ™‚

Stocksale + Minimarkt

We verzamelden samen heel wat hippe (web)winkels die mooie kortingen aanbieden op de stockverkoop. Daarnaast vind je ook leuke kraampjes op de minimarkt van kleinere (web)shops die unieke spulletjes verkopen.
Het aanbod is een mooie mix van fashion, lifestyle, interieur, kinderkleding en speelgoed. Je vindt alle deelnemende (web)shops ook op de website.

Laatste keerā€¦

Deze ā€œuitverkoopā€ staat ook symbool voor de laatste editie van De Bonte Fabriek in zijn oude vorm. We voelden dat het tijd werd voor iets nieuws en gingen samen op zoek naar een vernieuwend concept en een andere locatieā€¦ Tijdens de beurs zullen we al een tipje van de sluier lichten, maar hou alvast 2 en 3 november vrij!

Ideeƫnmuur

Voor ons vernieuwend evenement is natuurlijk alle input welkom! Wat willen de bezoekers? Waarnaar zijn ze op zoek? Wat zouden ze graag zien, doen, beleven, proeven, ā€¦? Op de beurs installeren we daarom een heuse ideeĆ«nmuur! Hier kan elke bezoeker (en standhouder) zich helemaal laten gaan en zijn leukste, grappigste, stoutste ideeĆ«n op neerpennen of tekenen!

Hopelijk tot dan!?

Geef een reactie