zappy ouders

Eerst en vooral bedankt voor jullie leuke reacties! Ze zijn allemaal zo waar! Dus het was voor mij heel moeilijk om er drie uit te kiezen.
Uiteindelijk werden het deze drie ultieme tips:

 1.  Tine: ‘Stel het bezoek even uit’
  Stel het bezoek twee weken uit en nestel je in een gezellige cocon thuis: enkel pa, ma en de verse baby. Leef op het ritme van de baby en doe enkel waar je zin in hebt. Eet ijsjes als lunch, hou de hele dag pyjamaparty en doe dutjes à volonté met de baby dicht bij je. Schrap het woord ‘moeten’ uit je vocabulaire en geniet gewoon van de tijd samen. En na twee (of meer) weken laat je de wereld weer stilaan binnen in je bubbel.
 2. Ineke: ‘Zappyforum’
  Mijn tip is eigenlijk, ga naar Zappyforum en kijk naar de topic van uitgerekend in.. Dan vind je meteen allerlei dames met baby’s van dezelfde leeftijd. Ik heb al zoveel gehad aan de meiden die ik op het Zappyforum heb leren kennen! We hebben zelfs met een groepsfoto van de kinderen in het eerste magazine van Zappy Ouders gestaan!
 3. Vicky Smet: ‘Laat je hoofd niet zot maken’
  De ultieme tip: laat je hoofd niet zot maken door alle goedbedoelde goeie raad, maar volg je eigen gevoel. Dat is meestal juist!
  Twee: geniet van alle knuffelmomenten, en vraag je niet teveel af: ‘Hou ik mijn baby niet teveel vast?’ Je kan een baby niet teveel knuffelen!
  Drie: lang leve de draagzak! Zeker als je er al eentje rondlopen hebt en je echt niet heel de tijd je handen vrij hebt.
  Vier: laat de planning varen. Niet teveel in één dag proberen proppen. Wees al blij dat je de dag hebt overleefd. Het is echt niet zo erg als je eens een dag niet vers gekookt/gedoucht/geknutseld met de oudste/… Hebt!
  Vijf: een cliché! Geniet, want die inimini baby die je van kop tot teen kan besnuffelen komt niet meer terug!

Proficiat Tine, Ineke en Vicky! Jullie mogen binnenkort een abonnement van Zappy Ouders in de bus verwachten 😉
Ik contacteer jullie via mail!