Omdat we voor de geboorte van ons derde kind geen klassieke geboortelijst wilden, ontwikkelden Tom en ik een website: Lijstjestijd.be. Deze site geeft ons als ouders meer vrijheid want we kunnen producten van verschillende winkels/webshops op onze lijst zetten.

Het was voor ons dus best wel spannend hoe het zou lopen nu Lijstjestijd daadwerkelijk gebruikt wordt. Zou iedereen het concept snappen? Is het gebruiksvriendelijk genoeg? Gelukkig kregen we heel wat positieve reacties en vonden de mensen snel hun weg op Lijstjestijd.

Voor ons is het dus een meer dan geslaagd project. Daarom willen we het ook zeker aanraden aan andere toekomstige mama’s en papa’s!
Voor zij die nog twijfelen, hier vijf redenen om Lijstjestijd te gebruiken als geboortelijst:

  1. Je hoeft niet naar de winkel te hollen om je cadeautjes af te halen want de cadeautjes worden aan huis gebracht door de postbode of koerierdienst. Bovendien is het superleuk om elke dag pakjes te krijgen, die om ter mooist zijn ingepakt!
  2. Je kan de reservaties goed opvolgen en de persoonlijke boodschappen lezen op je profielpagina van Lijstjestijd.
  3. Je kan in no time iets toevoegen of schrappen van je lijstje. Zelfs vanuit het ziekenhuis kan je nog iets wijzigen aan je lijstje!
  4. Bij heel wat webshops krijg je een leuk extraatje of korting op je volgende aankoop 😉
  5. Ook de 60-plussers vinden hun weg op Lijstjestijd!

Wil je aan de slag op Lijstjestijd? Kijk dan hier hoe het moet!

WIN WIN WIN

Deze week vieren we de geboorte van Pim ook op Lijstjestijd.
Je kan een bonnenpakket van maar liefst €200 winnen!

Lees snel hier hoe je kan meedoen.