Ondertussen wonen we al bijna tien jaar in Sint-Niklaas. Ook al voelen we ons nog op en top Temsenaar, toch zijn we fier dat we nu in de Stad van de Sint wonen. Ook Lola en Susan vinden het geweldig dat de Sint in hun stad woont. Ze weten trouwens heel goed waar zijn huis staat: in de Stationsstraat! Daarnaast zijn er nog wel meer redenen om eens af te zakken naar deze gezellige straat in Sint-Niklaas:

#1 Huis van de Sint

Vanaf half november kan je gratis gaan neuzen in het huis van de Sint. De zwarte pieten geven je met plezier een rondleiding vol verrassingen! Ze tonen de eetkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en zelfs het toilet! Zo kan je heel wat kleine geheimpjes ontdekken van de Sint… Wist je bijvoorbeeld dat de Sint rood toiletpapier heeft?

#2 Tarmak

Deze sneakershop is al jarenlang één van mijn favorieten. Je vindt er naast de basics ook exclusievere sneakers, rugzakken en nog veel meer!

#3 Soep en zoet

Als de honger begint te knagen, hou dan zeker eens halt bij Soep & Zoet. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je er zowel zoete als hartige lekkernijen. Je kan je shopdag ook starten bij hen met een heerlijk ontbijt.

#4 Perron 87

Deze hippe conceptstore staat vol mooie en trendy hebbedingen. Je vindt er een combinatie van kunst, mode en nieuwe trends. Ook al is het soms wat boven mijn budget, ik vind het altijd leuk om er eens binnen te wandelen.

#5 Pand 42

Last but not least mijn favoriete kinderwinkel: Pand 42! Je vindt er kleding, boeken, speelgoed, babyspullen en nog veel meer!
En… je geniet nog 10 dagen van 10% korting met code “Vanillemeisjes”
(in de winkel én op de webshop)

Kom jij wel eens in de Stationsstraat? Laat me dan zeker weten wat jouw favoriete winkel is 😉