vaderdag 1

De moedermaand loopt op zijn einde, dus kunnen de vaders stilletjes beginnen fantaseren over hun feestdag. Hoog tijd dat wij (de moeders) eens nadenken over het ideale cadeau om onze held te verwennen!

Vaders → bier → bierglas → tafel → ring op de tafel → oplossing→ onderzetters!

Daarom verzamelde ik voor jullie drie verschillende soorten onderzetters.
Creatief, persoonlijk én stijlvol, voor ieder wat wils:

vaderdag 3

#1 Creatief met strijkparels – Ikea

Omdat ik hier thuis met een strijkparelverslaafde zit (lees: Lola), was dit een voor de hand liggende keuze. Ik verzamelde op Pinterest enkele leuke patroontjes en we gingen samen aan de slag. Ik moet bekennen… haar fijne motoriek is al beter dan de mijne! Samen slaagden we er in om 6 onderzetters af te werken. Het doosje vouwde ik met gekleurd papier, ook dit patroon vond ik op Pinterest.

vaderdag 2

#2 Persoonlijk met foto’s – Smartphoto

Wil je er graag iets persoonlijk van maken? Dan zijn deze onderzetters meer iets voor jou. Je kan er niet alleen leuke foto’s op laten printen, maar ook een handafdruk of een leuke quote!

collage cactus

#3 Stijlvol met een cactus – Home by Tom Gits 

Heb je niet veel tijd en wil je toch een origineel cadeau? Dan zijn deze laatste onderzetters iets voor jou! Hippe papa’s zullen deze cactussen helemaal te gek vinden! Heb je toch nog een beetje tijd? Dan kan je het terracotta bloempotje nog schilderen in  een fris kleurtje!

Wat is jouw favoriet?
En vergeet natuurlijk de biermand niet 😉