InstagramCapture_c030b961-af0c-4a6c-8ed3-2d6112648158

Vorige week kreeg ik post van Credu, ze stuurden me een leuk DIY-pakketje op. Credu is een mooie webwinkel vol knutsel -en spelmateriaal om thuis of op school te gebruiken. Ideaal voor een moeder-leerkracht als ik 😉

Met de spulletjes die ik van Credu ontving, maakte ik wenskaarten. Ik gebruikte hiervoor masking tape, gelstiften en letterstickers. Mijn inspiratie haalde ik op Pinterest.

collage credu 1

Van links naar rechts:

1. Taart: Kleef telkens een korter stukje tape boven elkaar. Voor een speelser effect kan je verschillende tapes gebruiken. Teken kaarsjes op de taart en plaats hem op een plateau.

2. Vlaggenlijn: Knip driehoekjes uit de masking tape en kleef die naast elkaar. Zo onstaat er een vlaggenlijn. Je kan het kaartje dan nog verder versieren met een zelfgetekend vogeltje of een woord met letterstickers.

3. Ballon: Kleef enkele reepjes tape onder elkaar op een stukje plastic (zorg dat er steeds een klein stukje overlapt). Teken een ballon op het geheel en knip die uit. Haal de plastic er af en kleef de ballon op de kaart. Teken een touwtje aan de ballon en werk af met een wens.

collage credu 2

Eens ik bezig was met de wenskaarten, kon ik niet meer stoppen 🙂
Ik maakte nog een handvol random-kaartjes: ‘love’, ‘kus’, ‘dream big’ en ‘less is more’. Allemaal met een heel eenvoudige lay-out. Keep it simple 😉

credu

Vandaag is het feest want ik mag iets weggeven!
Dus als je zin gekregen hebt om zelf aan de slag te gaan, doe dan zeker mee aan de win-actie! Meer info vind je op mijn facebook-pagina!
Succes 😉