2018 is bijna voorbij…

Een leuk moment om eens terug te blikken.
Ik vind het heerlijk om door mijn foto’s van het afgelopen jaar te scrollen. Dus toen mamacollage me vroeg of ik daar een collage van wou maken, moest ik niet lang nadenken ๐Ÿ˜‰

2018 was een druk maar mooi jaar met heel wat kleine en grote hoogtepunten. Wie goed kijkt, ziet ze allemaal op de foto hierboven, maar ik zet mijn vijf topmomenten graag voor jullie even op een rijtje:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20180714_120815-700x439.jpg

#1 De zomer

Deze zomer genoot ik maar liefs van een driedelige vakantie! Op reis met vriendinnen, koken op kamp en een gezinsvakantie in Frankrijk! Drie totaal verschillende vakanties, maar elk op hun eigen manier fantastisch leuk. 2019 zal een iets soberder jaar worden op vlak van vakantie en dat heeft alles met mijn tweede hoogtepunt te maken ๐Ÿ˜‰

#2 Parttime werken

In 2018 besliste ik om minder te gaan werken als juf. Ik gaf mijn eigen klasje op om deeltijds te gaan werken als zorgjuf. Het was een weloverwogen beslissing waar ik heel blij mee ben. Ik heb nu meer tijd voor mijn gezin en voel me meer ontspannen.

#3 Meter worden

Dit jaar werd ik maar liefst drie keer tante! En รฉรฉntje is toch wel extra bijzonder, want daar ben ik de fiere meter van! Ons Liv is ondertussen al vier maanden oud en een hele flinke meid, ik smelt elke keer weg als ik haar mooie snoetje zie <3

#4 Lola’s eerste communie

Dat Lola een grote meid wordt, moet ik jullie niet vertellen… Elke keer weer verbaast ze ons met wat ze allemaal al kan of weet. In 2018 deed ze haar eerste communie. Ze genoot met volle teugen van haar dagje. En wij blonken van trots, trots op onze lieve, zachte en knappe meid!

#5 Susan naar de chiro

In 2018 startte ook Susan met de chiro! Ze vindt het superleuk om met haar zus mee te gaan. En onze zondagmiddag is er zo weer iets rustiger op geworden ๐Ÿ˜‰ 

Deze mamacollage is trouwens gemaakt van aluminium. Ze is heel dun en stevig. Je kan ze makkelijk overal neerzetten of met een eenvoudig ophangsysteem aan de muur hangen. Maar voorlopig vind ik ze wel mooi zo naast de kerstboom ๐Ÿ˜‰ย 

Bedankt mamacollage voor dit leuke kerstcadeau!