Pim mocht deze week een half dagje wennen bij de onthaalmoeder. Dat was even slikken, vooral voor mij. Onze vorige onthaalmoeder is ondertussen met pensioen, dus gaat Pim nu naar een nieuwe die we nog moeten leren kennen. Pim voelde zich gelukkig onmiddellijk thuis. De onthaalmoeder zei achteraf ook dat hij heel flink was geweest. Hij had goed gegeten, goed geslapen en… alles al eens ondergekakt! Oeps 🙂

Dit mooie rugzakje nam Pim mee, gevuld met pampers, papfles, knuffel en tutje! Al zijn spulletjes labelde ik één voor één met de stickers van My Nametag.
Jullie konden deze week ook zo’n setje winnen door mij een gouden tip te geven voor 1 september.
Ik kreeg heel wat leuke en originele tips binnen. Daarom stak ik alle namen in een potje en gaf ze aan Pim. Hij maakte zijn vingers nat, koos een briefje en voila, ik had een winnaar!

Proficiat, Nele! Bedankt voor de cava-tip 😉
Ik neem contact met je op om verder af te spreken.