Vandaag wordt de aftrap van het EK gegeven en dat hebben we geweten! Overal in ons land zien we de Rode Duivels en onze drie landkleuren verschijnen.
Op zich heeft het natuurlijk wel iets, dat samenhorigheidsgevoel. Maar dat is dan ook het enige dat ik leuk vind aan voetbal. Verder kan het mij weinig boeien. De man hier in huis denkt er anders over. Hij reist volgende week twee keer naar Frankrijk om te supporteren voor onze Belgische trots. Liefst van al zou hij elke match van A tot Z bekijken. Hij zal de komende weken dan ook vaak de tv inpalmen… Daarom deze survivalkit: 

Hoe overleef je het EK als vrouw van een voetbalgekke man?

13389091_10154912063508852_1323242418_o

#1 Plan een vriendinnenavond
Zoek lotgenoten en plan een gezellig avondje uit. Manlief vindt het vast niet erg om thuis te blijven bij de kinderen. Zorg voor een goedgevulde frigo/voorraadkast en hij laat je met plezier ’s anderendaags uitslapen 😉

#2 Laat hem op café gaan kijken
Zo heb je de tv en de zetel voor jezelf en kan je genieten van een romantische wijf-tv-film!

#3 Toon een beetje interesse
Om te vermijden dat jullie helemaal uit elkaar groeien, kan je best toch wat interesse tonen. Een schouderklopje als de Belgen verliezen, een high five als er een doelpunt gemaakt wordt, … Ik zeg maar wat 😉
Wil je echt scoren bij je wederhelft? Doe dan samen mee aan de EK-prono, gegarandeerd sfeer in huis!

#4 Lang leve bier en nootjes
Geen voetbal zonder bier en nootjes. Doe gezellig mee en laat je helemaal gaan 😉

#5 Ga joggen
Om te vermijden dat #4 uit de hand loopt, kan je ook best even aan je lijn werken. Gebruik de 90 minuten van de match om te gaan joggen en geniet daarna uitgebreid van een douche.

#6 Markeer de voetbalvrije dagen in je agenda
Onthou wanneer er geen voetbal gespeeld wordt en eis die dag volledig op. Een beetje qualitytime heb je nu echt wel verdiend.

#7 Ga eens lekker shoppen
Ieder diertje zijn pleziertje. Er moet ook tijd/geld vrijgemaakt worden voor jouw hobby 😉

Heb jij ook een voetbalgekke man in huis? Hoe overleef jij deze zware periode?