Vorige week was het feest voor Lola, want ze deed haar Eerste Communie! Een mijlpaal voor haar, maar zeker ook voor ons!

Terwijl ik me bij de voorbereidingen vooral bezig hield met de praktische kant van de zaak (feestoutfit, communiekaartjes, decoratie, …), boksten haar juffen een prachtige viering in elkaar. Een viering volledig op kindermaat vol symboliek en mooie teksten die ons allemaal even deden stilstaan bij de belangrijke dingen in het leven.

Daarna vulde de dag zich met lekker eten, drinken, veel zon en blije gezichten. Omdat onze tuin niet zo groot is, maakten we dankbaar gebruik van de tuin van onze kok, die ondertussen een heerlijke maaltijd op tafel toverde. Als afsluiter maakten we een wandeling en vaarden we mee met de veerboot van Tielrode. En omdat het feest was, mochten de kinderen heel even aan het roer 😉

Lola genoot met volle teugen van haar feest en zal deze dag hopelijk niet snel vergeten. Haar tante Eef maakte enkele sfeerbeelden als mooie herinnering:

Lola’s communiekaartjes lieten we drukken bij Smartphoto. De meter en peter kregen een pannenkoekenplant cadeau in een wel heel bijzondere bloempot 😉
De foto’s namen we bij de Verbeke Foundation.