Nu het aftellen naar de geboorte voorbij is, wil ik jullie graag een blik gunnen in ons ‘full house’. Met drie kinderen valt er altijd wat te beleven. En van die grote en kleine gelukjes laat ik jullie graag meegenieten. Het zal vast en zeker niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Want uit ervaring weet ik dat de eerste weken met een kersverse baby best wel zwaar kunnen zijn.
Hier enkele beelden van deze week:

Gewogen en goedgekeurd

We kregen deze week bezoek van Kind en Gezin. Pim werd gewogen en meer dan goedgekeurd. Omdat het nummer drie is, had ik verder weinig vragen en werd het eerder een gezellige babbel. Maar ik herinner me wel nog van bij Lola dat ik toen een hele waslijst aan vragen had en best wel blij was met het bezoek van een expert. 

Samen dutjes doen

Een veelgehoord advies tijdens de kraamperiode is: slaap als de baby slaapt, ook overdag! Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Meestal moet er ondertussen ook nog een huishouden gerund worden. Maar deze week was Tom nog thuis dus kon ik het mij permitteren om samen met Pim dutjes te doen, heerlijk!

De eerste wandeling

Na een zwangerschap vol bekkeninstabiliteit en een herstel van een keizersnede, snak ik enorm naar beweging. Een simpele wandeling was lang onmogelijk voor mij. Met het mooie weer deze week kriebelde het dan ook heel hard om eindelijk eens een wandeling te maken. Ver zijn we niet geraakt, want mijn lichaam is precies nog niet hersteld. Maar het deed toch deugd om even tot het einde van de straat te wandelen 😉

Babyvoetjes

Nog een veel gehoord advies dezer dagen: geniet, want ze worden zo snel groot! En met twee oudere dochters weet ik dat maar al te goed… Het besef is groot dat dit de laatste keer is en ik geniet er zeker en vast van! Foto’s nemen van details zoals deze schattige voetjes helpen mij om alles beter te onthouden.

Afkoeling gezocht

Dat het hete dagen waren, moet ik jullie niet vertellen. Ook bij ons thuis werd er naar afkoeling gezocht. Veel hebben kinderen niet nodig om zich te amuseren. Een wasmand met water en een leuke regenwolk zorgden hier thuis voor de nodige waterpret!

Winnaar koekjesstempel

Ik mocht deze week een koekjesstempel weggeven van Fairplace en ik beloofde om zaterdag de winnaar bekend te maken. Jammer genoeg liet mijn geheugen mij in de steek en moesten jullie een dagje langer in spanning wachten…
Severine is onze winnaar, proficiat! Jouw koekjesspreuk was: ‘Nieuw avontuur, check!’
Nu zijn wij natuurlijk allemaal benieuwd wat dat nieuwe avontuur is… 😉