Zijn eerste groentepap

Pim mocht vorige week voor het eerst groentepap proeven en dat was hier thuis een hele belevenis. Lola en Susan wilden niets missen van deย show en namen plaats op de eerste rij. Natuurlijk wilden ze ook mee proeven, daarom maakte papa ineens drie porties… De zussen gaven het goede voorbeeld en hadden hun potje inย no time op. Pim daarentegen… die vond het maar niks… Bij het proeven van zijn eerste hapje zette hij zijn keel open. Nadat we hem gekalmeerd hadden, deed hij toch zijn best om te proeven. Ondertussen zijn we een week later en gaat het nog steeds moeizaam. Maar hij is nog jong dus er is zeker geen haast bij.

Capsule wardrobe

De uitdagingย van augustus (ontspullen in de kleerklast) is serieus blijven hangen. Mijn kleerkast telt nog wel meer dan 37 items, maar ik ga toch veel bewuster om met mijn aankopen. Omdat de herfst voor de deur staat, kocht ik wel enkele gezellige basics om tegen de kou te kunnen. Vooral de rode jas van CKS heeft mijn hart gestolen, ik kan niet wachten om hem aan te trekken!

Wafels bij oma

Vorige zondag bakte oma wafels. Dat moest ze ons geen twee keer vertellen! Ook Lola mocht voor de chiro nog snel een wafel naar binnen werken ๐Ÿ˜‰

Lesgeven in de zon

Ondertussen heb ik mijn draai in de klas weer helemaal gevonden. Ik leer de kinderen steeds beter kennen en zij kennen nu ook mijn gewoontes. Als de zon komt piepen, probeer ik regelmatig buitenactiviteiten te plannen. Hier zie je een tekenles met stoepkrijt. De kinderen mochten voor zichzelf een originele verjaardagskroon tekenen. Daar nam ik een foto van voor onze verjaardagskalender. En zoals je ziet, zit er duidelijk talent in mijn klas ๐Ÿ˜‰

Drinkbeker wordt bloempot

Een klein cactusje in een drinkbeker…. is een leuke bloempot!
En tot hier mijn groene vingers ๐Ÿ˜‰
Ik ben benieuwd of ik deze ook zal kapot krijgen…

Knuffelen na school

Na een lange schooldag zijn de meisjes altijd dolblij om Pim terug te zien (en ze zijn niet alleen!) Er wordt dan heel wat afgeknuffeld en daar kan ik wel 100 foto’s van trekken ๐Ÿ˜‰