Vrolijk kerstfeest!

Ook Pim wenst jullie een zalig kerstfeest (en een gelukkig nieuwjaar)!

Family first

De feestdagen brengen wij hier traditiegetrouw met de familie door. Onze meisjes vinden het heerlijk om met hun grotere nichtje te spelen. Lola kijkt echt naar haar op, en Susan… die steelt zoals gewoonlijk de show 😉

Op uitstap

Toen ik vorige week een klein winterzonnetje zag, besloot ik om met mijn kroost op uitstap te gaan naar de apotheek. Pim zat lekker warm in de buggy en Susan mocht fietsen. Lola vervulde haar rol van grote zus goed en leerde Susan hoe je veilig moet fietsen. De heenrit ging dan ook heel vlot, maar toen we terug huiswaarts keerden, had Susan wat aanmoediging nodig…

Temptation Tony

Mijn eerste verjaardagscadeau ontving ik dit jaar van Greetz, een cadeauwebsite vol mooie spullen om iemand te verrassen. En hoe kan je mij beter verrassen dan met… Tony’s Chocolonely?! Zeker na een gebroken nacht is dit een geweldig cadeau voor bij mijn kopje koffie 😉

32 kaarsjes

Ook Tom weet hoe hij mij moet verwennen: een taart met 32 kaarsjes, die ik samen met Pim mocht uitblazen!

Where is my baby??

Pim wordt groter en groter… En dat zorgt ervoor dat zijn eerste autostoel al te klein is en vervangen moest worden door een groter exemplaar. We kozen voor de AxissFix Air, een stijlvolle maar vooral veilige autostoel. Daarnaast is hij ook heel gebruiksvriendelijk omdat je hem 360° kan draaien, handig om Pim in en uit de auto te nemen. En Pim zelf… die vindt zijn nieuwe stoel duidelijk ook dik ok 🙂

Eerste échte nieuwjaarsbrief

Lola mocht het jaar beginnen met haar eerste échte nieuwjaarsbrief. Ze schreef hem (gedeeltelijk) zelf en las hem nu ook helemaal zelf voor! Zowel oma als mama blonken nog harder dan haar strik van trots 😉

Ambiance in huis

Ik weet niet hoe het komt… Maar ik heb een zwak voor rode muziekinstrumentjes… Zo komt het dat ons huis dezer dagen niet alleen gevuld is met die instrumentjes, maar ook met de bijhorende… euh… muziek? (lees: lawaai). Pim is vooral fan van de piano, Lola oefent de accordeon en Susan geeft het beste van zichzelf op haar nieuwe gitaar.

Gelukkig hebben we een veranda (met een deur) en kunnen de kinderen zich daar helemaal uitleven. Maar stiekem ben ik wel trots op mijn kleine muzikantjes en soms doe ik gewoon lekker met hen mee!