Reunited

Na ons tripje naar Utrecht deed het extra veel deugd om mijn jongste telg helemaal plat te knuffelen. Deze foto is verre van perfect (een beetje blurry) maar ik vind hem helemaal goed zo 🙂

Een nieuwe keukenkalender

Vooral Lola krijgt steeds meer tijdsbesef en wil graag weten wat er allemaal op de planning staat. Daarom bestelde ik deze mooie jaarkalender om in onze keuken op te hangen. Om de beurt mogen de meisjes een kruisje zetten en alle activiteiten die voor de kinderen belangrijk zijn, schrijven we erop.

8 maanden Pim

Onze Pim werd deze week alweer een maandje ouder. Hij wordt steeds beweeglijker, dus die fotoshoot is een echte uitdaging! Gelukkig is zijn lach nooit ver weg 😉

Een beertje vol gezinsgeluk

Ik kreeg deze prikbordbeer cadeau voor mijn verjaardag. Ik gebruik hem om mooie foto’s van ons gezin een plaatsje aan de muur te geven. Bedankt Carmen 😉

Stoere Susan

Deze tattoos kreeg Susan van ons als souvenirtje uit Utrecht. Toen ik vroeg om eens héél stoer te kijken, kreeg ik deze überschattige blik 😉

Huiswerk bij juf mama

Een dagelijks tafereel: Lola die na schooltijd haar huiswerk maakt in mijn klas terwijl ik verbeter… Nu ze in het eerste leerjaar zit, probeer ik er een gewoonte van te maken om het huiswerk direct na schooltijd in te plannen. Maar ik mag niet klagen, want Lola maakt haar huiswerk zonder al te veel zeuren… oef!

Op de uitkijk

Als papa bijna thuis komt of we verwachten bezoek, gaat mijn kroost steevast op de uitkijk staan. En ook kleine Pim heeft de smaak te pakken. Tussen zijn grote zussen staat hij fier als een gieter rechtop om door het raam naar buiten te kijken!