Frustratie

Pim oefende afgelopen weken volop zijn kruiptechniek. Op deze foto lukte het nog niet zo goed, hij ging achteruit terwijl hij vooruit wou… De frustratie is dan ook van zijn gezicht af te lezen… Gelukkig heeft hij zijn trompet nog πŸ˜‰

WW update

Hoe gaat het ondertussen met mijn WW-avontuur? Wel… Wie mij kent, weet dat ik de slechts mogelijke persoon ben om “op dieet” te gaan. Ik eet zo ontzettend graag en wordt helemaal slecht gezind als ik honger heb… Dus het gaat met ups, maar ook veel downs… In de week lukt het me redelijk goed om op mijn punten te letten. Maar in het weekend heb ik zoveel sociale eet-aangelegenheden, dat het haast onmogelijk is om punten te tellen. En dat vind ik ok… Het weekend dient om te genieten, ook op culinair vlak. Als ik dan al vijf van de zeven dagen gezond doe, zeg ik in het weekend graag even foert πŸ˜‰
En tot hiertoe werkt dat ook op de weegschaal, de teller staat op – 2 kg!

Mama Lola

Nu Pim zowat de hele dag vrij rondkruipt, grijpt Lola soms haar kans omΒ moederke te spelen… Ze tilt hem op als een echte mama en de praat die dan uit haar mond komt, is goud waard πŸ˜‰

Kleren ruilen

Susan vindt de kleerkast van Pim best wel interessant. Zoveel stoere kleren zou zij ook wel willen. Hier ontdekte ze net een nieuwe broek van Pim… Die tot haar grote spijt te klein was …

Uitwaaien aan zee

De voorbije weken deed de buikgriep hier in huis goed zijn ronde, iedereen moest er aan geloven… Toen ik ziek in bed lag, mochten de meisjes met papa en oma een dagje naar zee. Ze bezochten Sealife en gingen uitwaaien op het strand.

Genieten van de zon

Na een donkere periode, deed de zon deze week extra veel deugd! Vooral in onze veranda was het zalig vertoeven. Ik probeerde een selfie met vier te nemen, maar dat was eenΒ mission impossible… πŸ˜‰