In de wolken

Elke dag ben ik weer een beetje meer in de wolken met dit hoopje liefde. Pim zorgt er misschien wel voor dat we weinig slapen en heeft ’s avonds wel eens een huiluurtje, maar toch kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder hem!

Zonder papa

Deze week was onze eerste week zonder papa, die moest weer aan het werk. Datย was even wennen en op sommige dagen deed ik niet veel meer dan in de zetel hangen met Pim op mijn armen. We genoten dan allebei van elkaar, hij op zijn manier ๐Ÿ˜‰

Dag juni, dag zomer

Deze week begon de maand juni, de zomermaand bij uitstek! Dat betekent ook dat ik weer een nieuw voornemen heb. Hier kan je er meer over lezen en blik ik ook terug op de maand mei.

Teamwork

Onze twee meisjes beginnen stilaan te wennen aan het nieuwe leven in huis en de verdeelde aandacht. Er zijn nog wel eens moeilijke momentjes, maar die worden gelukkig afgewisseld met voorbeeldig gedrag zoals op deze foto ๐Ÿ˜‰

Onze nieuwe kruidenmuur

Tom liet een tijdje geleden een raster maken om een soort van kruidenmuur te installeren. Ondertussen is zijn projectje al verder gevorderd en kunnen we genieten van heel wat verse kruiden. Alleen mag ik niet vergeten om ze in de keuken te gebruiken ๐Ÿ˜‰