Grote wasjes, kleine wasjes

Tussen al dat reizen door moest er natuurlijk veel gewassen worden op korte tijd. Onze wasmachine draaide dan ook overuren. En als je goed kijkt op de foto, zie je dat dit een echt chirowasje is!

Onze familie groeit

We waren nog niet goed en wel thuis of we kregen al een leuk telefoontje van mijn broer. Zijn vriendin was zonet van de tweeling bevallen! Welkom Vic en Juul in de familie! Omdat ze wat te vroeg geboren zijn, moeten we nog even geduld hebben om ze te knuffelen, maar we mochten ze wel al eens bewonderen achter het glas. En oh, we waren allemaal meteen verliefd op die twee kereltjes!

Last-minute solden shoppen

Na onze reis ging ik met de meisjes nog even snel naar de Stationsstraat om wat laatste solden te scoren. Maar al gauw werd het te warm en gingen we onze dorst lessen bij Soep & Zoet.

Nog één baby onderweg…

Onze kinderen krijgen er héél binnenkort ook nog een nichtje bij! Hier zie je mijn schoonzus met haar mooie buikje. En deze baby is voor mij wel héél bijzonder, want ik word voor het eerst meter! Ik kan al bijna niet meer wachten om ze in mijn armen te houden!

 

Achterneefjes

Vorige week mochten we met onze kroost gaan spelen bij de achterneefjes. Ze schelen allemaal niet veel in leeftijd en het is superleuk om te zien hoe goed ze het met elkaar kunnen vinden. En als de kinderen blij zijn, zijn wij ook blij want dan kunnen we op ons gemak aperitieven 😉

Zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen

Want dat is het enige wat je kan doen bij die tropische temperaturen. Onze lievelingsplek hiervoor is het openluchtzwembad in Hamme. We vertrekken meestal al ’s morgens. Dan is het nog lekker fris en rustig… We picknicken dan gezellig onder de bomen en als we geluk hebben, valt Pim in slaap in zijn buggy en kunnen we nog wat langer blijven 😉

Bang hart

Lola ging deze week voor het eerst de straat op met haar rollerskates. Zo’n momenten zijn niet goed voor mijn moederhart… Zeker als daarnaast nog een overenthousiaste Susan fietst die af en toe eens ongecontroleerd uitwijkt… Man man, ik was blij dat we thuis waren 🙂
Lola deed het trouwens heel goed, dus er zullen nog meer van die tochtjes volgen, hopelijk wen ik er snel aan!

Dansen op Koer Bonjour

Ook dit jaar is er weer een zomerbar in Temse en daar zijn wij heel blij om! Vorig jaar lag Pim nog heel rustig in zijn draagmand, maar nu moeten we hem goed in de gaten houden! Het liefste wat hij doet, is overal eens langs gaan om goeiedag te zeggen. Hij is oversociaal en van niemand bang. Langs de éne kant heel leuk natuurlijk, maar ook heel gevaarlijk om hem uit het oog te verliezen!

Workshop illustreren

Af en toe moet ne mens eens iets zot doen…
Onder dit motto schreef ik me in voor de workshop “illustreren” van Caroline Ellerbeck.
Ik heb geen ambities in die richting, maar het lijkt me wel superleuk om het te kunnen! En het kan natuurlijk ook handig zijn in mijn job als leerkracht 😉