Drie Rombautjes op een rij

Wie zich afvraagt van waar die mooie blauwe ogen komen, ziet hier het antwoord. Niet van mij, dat was al langer duidelijk… Maar van Tom, meerbepaald van zijn papa. Hier zie je hem met zijn twee petekinderen en ze zijn allebei gezegend met die blauwe kijkers. De oudste heeft de troeven daarvan al ontdekt en ook de jongste weet al hoe hij hiermee iedereen rond zijn vinger draait 😉

Let’s go swimming

Nu het nieuwe zwembad van Temse geopend is, probeer ik wekelijks twee keer te gaan zwemmen. EÊn keer tijdens de zwemles van Susan en ÊÊn keer ’s avonds met vriendinnen… Hopelijk lukt het me ook tijdens die koude herfst en wintermaanden vol te houden…

Ninja Susan

Susan is dol op schminken. En omdat ze vindt dat ik het niet altijd zo goed doe, neemt ze het heft in eigen handen en schminkt ze gewoon zichzelf. Hier zie je de beginselen van een ninja…

Een boek vol zomerse herinneringen

Nu de herfst begonnen is, maakte ik (eindelijk!) werk van dat vakantie-fotoboek. Pim vindt het geweldig om door dit boek vol herinneringen te bladeren en alles te benoemen (‘kaka’ of ‘opa’, verder reikt zijn woordenschat nog niet 😉 )

Planckendael

Onze kinderen hadden deze week een lokale verlofdag. Tom nam ook een dagje vrij en we trokken samen naar Planckendael. Voor Pim was het de eerste keer en de meisjes toonden hem met veel plezier alle dieren! Het weer was niet al te schitterend die dag, maar gelukkig kwam de zon af en toe piepen 😉

Message on a banana

Hoe een banaan mijn dag goed kon maken 😉

Babyborrel Liv

Vorig weekend was het feest voor Liv. Hier zie je mij, samen met haar andere meter, blinken van trots! En Liv? Die onderging alles braaf en dacht er het hare van 😉

Een wildboeket

Opa Jan verwende me deze week met een zelfgeplukt wildboeket uit zijn tuin. Dit tafereel heb ik in mijn leven nog nooit gezien, dus dat moest ik toch even fotograferen 😉
Bedankt papa!

Met vijf op de foto…

… Yes, eindelijk is het nog eens gelukt, een (redelijk) spontane gezinsfoto! Met dank aan Jolien en de mooie locatie van de babyborrel van Liv, slaagden we er in om nog eens met ons vijven op de foto te gaan!