Cute x 3

Toen ik maandag een mooie foto van Pim wou trekken op ons bed, wilden de grote zussen er graag bij. Dat gaf dit mooie plaatje, drie deugnieten op een rij!

Susan in een jurk!

Terwijl oma aan het naaien was, schrok ik mij een hoedje. Susan wou een jurk passen! Ondertussen is de mooie mexicanenjurk af en hangt ze in haar kleerkast. Susan heeft ze nog niet aan gehad… Naar eigen zeggen wacht ze op een feest om de jurk te dragen 😉

Groeien als kool

Onze kleine man groeit als kool. Zijn eerste kleertjes zijn al te klein en het is tijd om maatje 62 boven te halen. Gelukkig past dit mooie jungle outfitje wel nog, ik vond het bij Next.

Minivoetbal op vaderdag

Ook bij ons is vaderdag niet onopgemerkt voorbij gegaan. De meisjes kwamen allebei naar huis met een schattig knutselwerkje. Lola toverde een schoendoos om in een minivoetbalspel, dat werd direct uitgebreid getest en goedgekeurd door papa!

Kraamkost to the next level

Gisteren kregen we kraambezoek. Toen ze voorstelden om iets lekkers mee te brengen, zei ik natuurlijk geen nee 😉 Maar deze mooie aardbeientaart overtrof al mijn verwachtingen. En… ze was nog lekker ook!