Het nieuwe jaar is al begonnen, maar graag kijk ik ook nog even terug op de laatste maand van 2018. Enkele doodgewone en bijzondere momenten van december die ik niet wil vergeten:

Brave kindjes
December begon met een bezoekje van de goedheilig man. Sinterklaas had dit jaar alleen maar lovende woorden voor onze chiromeisjes. Susan mocht even meekijken in zijn grote boek, waar Γ©cht alles in staat! Zo wist de Sint ook dat Susan graag zingt onder de douche πŸ˜‰

Zieke kindjes
Jammer genoeg startte, samen met de winter, ook het ziekenseizoen hier in huis. Onze Pim moest er al enkele keren aan geloven… Hij had een dubbele oorontsteking en moest puffen. De dokter waarschuwde ons ook dat bij een volgende oorontsteking het waarschijnlijk buisjes zullen worden… Fingers crossed dus!

Bij de kapper
Zoals een echte grote jongen zat hij daar flink op de stoel. Pim liet zijn haartjes mooi knippen en liet me er zelfs een foto van nemen! Het was niet de eerste keer bij de kapper, maar vroeger zat hij nog veilig op mijn schoot, terwijl hij het nu helemaal alleen deed! #waarismijnbaby

Een nieuwe werkplek
In dit hoekje van de living stond tot voor kort het wiegje/park van Pim. Toen we daar (eindelijk) afscheid van namen, droomde ik luidop van een eigen bureautje. Voordien werkte ik steeds aan de livingtafel, maar dat was toch niet altijd zo praktisch… Dankzij de handige handen van mijn broer, Joris, en Tom staat dit bureautje nu in onze living te blinken en oh wat ben ik blij met mijn nieuwe werkplek! Hier worden vanaf nu dus alle blogberichten geschreven πŸ˜‰

Zoek de fout
Terwijl mama de was in de kasten legt, speelt Pim graag met zijn badspeelgoed. En als ik hem er in zet, ben ik zeker dat hij niet kan ontsnappen! En dat er geen water in zit, vindt hij absoluut geen probleem πŸ˜‰

Ons portret
10 jaar wonen we ondertussen in Sint-Niklaas. En een tijdje geleden werden we geselecteerd voor één van de 40 portretten van dit mooie boekje!

Het laatste feestje van het jaar
Met vijf man in huis wordt er hier geregeld eens gefeest. Maar het laatste feestje van het jaar, is dat van mij! Voor mijn 33ste verjaardag kreeg ik een reuzegrote taart en hulp van mijn persoonlijke blaasteam om de kaarsjes uit te blazen πŸ˜‰

Gelukkig Nieuwjaar!
Ondertussen is 2019 begonnen en willen wij jullie het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat al jullie stoutste dromen mogen uitkomen πŸ˜‰

Ook in 2019 zal ik mijn “Full House rubriek” proberen verderzetten. Minstens één keer per maand wil ik jullie een blik gunnen in ons dagelijkse leven. Want met een gezin van vijf valt er altijd wat te beleven. Deze rubriek is voor mij ook een mooie manier om een archief bij te houden van de beelden van ons gezin. Want het zijn stuk voor stuk foto’s die ik nooit wil vergeten!